Tilbud: Køb en AIRMATE Mobile ECO udgave med 30% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer har lavet en aftale med firmaet Simplifiers om at få hele 30% rabat på køb af en AIRMATE Mobile ECO telefonholder. Dette er årets rejse gadget til dig som rejser meget eller som gave til en frequent flyer.

Vi har tidligere testet en AIRMATE Mobile på et par flyvninger og gav den en klar anbefaling. Siden da har den haft en fast plads i vores rejsetaske.

Lige nu har AIRMATE Mobile lavet et tilbud til InsideFlyers læsere. Derfor kan du i en meget begrænset periode få den med 30% rabat og du får en ekstra miljøvenlig variant produceret i 100% genbrugsplast.

Det passer perfekt at købe den nu før påskeferien starter.

Læste du vores anmeldelse, da vi testede den ombord på blandet andet SAS og SilkAir. Den virker som minimum på alle disse flyselskaber (og mange andre):

Sådan får du de 30% rabat

Du kan få 30% rabat ved at bruge dette link.

Sæt rabatkoden “Insideflyer012019” ind i feltet og tryk på “Tilføj kupon”. På den måde får du 30% i rabat.

Med de 30% i rabat, så får du en billig mulighed for at købe en AIRMATE Mobile. Dette er helt sikkert en ganske god “gadget deal”.

Slå til hurtigt

Du skal slå til hurtigt, da det kun gælder indtil lageret er udsolgt.

Se vores video af hvor nemt den er at bruge

Vi har lavet en kort video af hvor nemt den er at bruge – selv for børnene.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *