Køb point til Radisson Rewards og få 50% bonus. Er det månedens dårligste tilbud?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu kan medlemmer af Radisson Rewards købe point og endda få en bonus på op til 50%. Jeg synes, at pointene er for dyre. Derfor vil jeg ikke købe. Og du skal kun købe, hvis du har brug for aktivitet på din konto eller er sikker på, at du ikke betaler overpris.

Hyppige læsere af InsideFlyer ved, at jeg er meget glad for Radisson Rewards – og altid anbefaler programmet. Blandt andet også i min tidligere guide til Radisson Rewards. Men den nye kampagne er i hvert fald ikke fordelagtig for mig. Hvis du har brug for aktivitet på din konto, eller point er mere værd for dig, skal du naturligvis købe.

Sikre dig, at dine point ikke bliver for gamle

Der skal være aktivitet på din konto indenfor de sidste 24 måneder. Ellers blive alle point på din saldo for gamle. Eller som Radisson Rewards skriver i deres betingelser:

If there is no points activity in your Radisson Rewards account for any 24-month period, we may, at any time and in our sole discretion and without notice or liability to you, void and cancel any or all of your points.

Så sagt på anden måde: Hvis du ikke har haft aktiviteter på din konto i en længere periode og der derfor er en risiko for, at du mister et større antal point, så skal du naturligvis købe lidt. Og så er det oplagt at købe under denne kampagne.

Det er altid dyrt at købe point.

Ligegyldigt om vi snakker flyselskabers eller hotellers loyalitetsprogrammer, så er det generet for dyrt at købe point. Hos SAS EuroBonus kan point købes for 20 øre. Men generelt vurderer de fleste læsere af InsideFlyer, at pointene er 8 – 10 øre værd. Du kommer med andre ord til at betale 2 – 3 gange værdien.

Det samme med Radisson Rewards. Jeg har tidligere beregnet pointene til at være lidt mindre end 3 øre værd – måske kan jeg presse værdien op på knap 4 øre. Men med mit forbrugsmønster sætter jeg værdien til lidt under 3 øre. Normalt kan du købe 1000 point for 7 USD – eller sagt med andre ord: Du kommer til at betale 5,4 øre for pointene. Det dobbelte af den værdi, jeg sætter dem til. Da det ser ud til at være generelt for branchen, vil jeg ikke klandre Radisson Rewards for at prissætte på samme måde som alle andre.

Med denne kampagne får du 1500 point for de 7 USD, hvilket stadig er noget mere, end jeg synes de er værd. Og derfor vil jeg mene, at det som udgangspunkt er en dårlig handel at købe et større antal point. Hvis dine individuelle beregninger viser, at du kommer til at gøre en god handel, skal du naturligvis det.

Du kan ikke altid bruge dine point

Vi ser også hos flyselskaber og hoteller, at det ikke altid er muligt at bruge pointene på loyalitetsprogrammet til at købe billetter og overnatninger. Det er også tilfældet hos Radisson Rewards. Jeg har flere gange oplevet, at der var ledige værelser, når jeg ville betale for mit ophold med kreditkort. Men, når jeg ville betale med point, så var der lukket for reservationer. Også af denne grund, bør du være varsom med at købe alt for mange point, hvis pointene koster dig det, der svarer til værelsets pris i rede penge. Du risikerer nemlig, at du ikke kan bruge dine point til at betale for din overnatning.

Du kan altid betale med en kombination af penge og point

Hvis du kan reservere værelser for point så er det også muligt at betale en kombination af penge og point. Derfor er der heller ingen grund til at købe point, for at få nok til at betale for en overnatning.

Kampagnen

Skulle du overveje at købe point, så er betingelserne her:

  • Kampagnen løber indtil 30. april
  • I kampagnen får du en bonus på op til 50%
  • Du kan max købe 80.000 point i et år (hvis du køber dem alle under kampagnen får du en bonus på 40.000 point)
  • Point sælges i blokke på 1.000 point.
  • 1000 point koster 7 USD
  • Du kan ikke fortryde dit køb.

Konklusion

Synes du, at prisen er fordelagtig – eller skal du have aktivitet på din konto, så køb point under denne kampagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *