En lækkerbisken for flyspottere i San Francisco International

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På vej hjem fra San Francisco fik jeg lejlighed til at se den nye udsigtsterrasse i SFO. Den ligger meget bekvemt for enden af den internationale finger G, hvorfra bl.a. SAS afgår.

Internationale fly afgår fra International Terminal, hvorfra man kan gå til og fra Terminal 1, 2 og 3. International Terminal er delt op i Boarding Area A og G.

For enden af den lange finger med Boarding Area G ligger den nye udsigtsterrasse ved Gate 99 og 101, hvorfra de fleste United fly og SAS SK 936 afgår. I starten af den fingeren ligger United Polaris Lounge, hvor  Star Alliance rejsende kun har adgang med en Business eller First Class  billet. Hvis man har Star Alliance Gold, kan man besøge den mindre spændende United Club på vejen mod terrassen.

This slideshow requires JavaScript.

På udsigtsplatformen er der god lejlighed til at spotte de mange fly, som ankommer og flyver. Der er mulighed for at se både A380 og 747 fly, men desværre ikke mens jeg var der.

This slideshow requires JavaScript.

Terrassen er møbleret med træstole, borde og chaiselonger omgivet af glaspaneler. Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer, som kan køber i fingeren, hvis man ikke besøger en af loungerne. Der er også adgang direkte fra Terminal 3, hvis man skal videre med et indenrigsfly.

I oktober 2019 er der planlagt en ny observationsterrasse i Terminal 2, hvor man ikke behøver at gå igennem security.

Foto © Per Danielsen

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *