Air France åbner fornyet Salon Lounge i San Francisco

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France tilbyder flere egne lufthavnslounger verden over. Dem i Paris er selvfølgelig velkendte, men der er mange flere. Den fornyede Air France Lounge åbnede i San Francisco Lufthavn i denne måned.

Den fornyede Salon Lounge, som Air France kalder sine lounger, kommer til at tilbyde ekstra komfort til rejsende, der flyver til San Francisco. Loungen skal give gæsterne mulighed for at opleve en varm og elegant atmosfære. Naturligvis i det franske nationale selskabs velkendte blå toner, ligesom i loungen i München, der blev renoveret sidste år.

Gæsterne kan vælge mellem en række forskellige siddemuligheder. For eksempel er der tænkt på steder med mere privatliv, hvilket er nyttigt for for eksempel forretningsrejsende, der gerne vil lave lidt arbejde. Men der er også større borde til passagerer, der rejser som gruppe.

Der er selvfølgelig gratis WiFi og der er tænkt på stikkontakter og USB-porte ved sæderne. Aviser og magasiner er kun tilgængelige digitalt via Air France Play-appen. Efter en lang flyvetur kan du også friske op i en af ​​de tilgængelige brusere.

Restaurant og bar

Restaurantområdet er indrettet med en selvbetjeningsbuffet. Udvalget varierer afhængigt af tidspunktet på dagen. Men der er altid et udvalg af varme og kolde retter (både søde og salte). Tænk for eksempel på en rigtig croque-monsieur eller den umiskendelige franske boeuf bourguignon. Vegetariske muligheder er også blandt mulighederne.

For entusiasterne er der også en stor bar, med blå farver og træpaneler. Du kan vælge mellem et udvalg af franske vine, champagner og lokale amerikanske øl. Men der er også spiritus, hvis du skulle have lyst til det. En bartender laver cocktails på bestilling. Restauranten og baren skal give oplevelsen af ​​en fransk bistro.

La Première og Flying Blue Ultimate

Air France ønsker at forkæle La Première-passagererne og Flying Blue Ultimate-medlemmerne endnu mere. San Francisco er en af ​​Air France La Premières destinationer. For eksempel vil der være et separat opholdsområde for La Première-rejsende. Dette område er forsynet med ekstra naturligt lys gennem en stor glasvæg. Der er også en separat restaurant og direkte adgang til baren. Møblerne i dette afsnit er specialdesignet.

Flying Blue Ultimate-medlemmer kan også bruge en sektion, der er reserveret specielt til dem. Adgang er ved indgangen til den fornyede lounge.

En oversigt over alle Air France-lounger verden over kan findes her på flyselskabets hjemmeside.

Adgang til Salon Lounge

Tilføjelsen af ​​nye automatiske kiosker ved indgangen skal fremskynde registreringsprocessen. Det betyder, at du nu kan komme hurtigere ind i loungen, selv når der er travlt. Rejsende på Business og First Class har adgang som standard. For Business Class skal du have dog den korrekte billettype. Flying Blue Gold-, Platinum- og Ultimate-medlemmer har adgang uanset rejseklasse.

Air France flyver op til 12 gange om ugen mellem Paris-Charles de Gaulle (CDG) og San Francisco International Airport (SFO) denne sommer. Selskabet bruger en blanding af Boeing 777-200 og -300 på denne rute, også altså desværre ingen ny Airbus A350.

Billeder: Air France

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *