Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så blev det søndag den 25. Juni. Vi er atter tilbage med en ugen der gik, hvor vi skal kigge nærmere på hvad der rørte sig i den forgangne uge i luftfartens verden.

I denne uge skal vi kigge nærmere på følgende emner fra rejseindustrien.

Frontier i klammeri med leasingselskab

Det amerikanske luftfartsselskab Frontier Airlines er kommet i et klammeri med leasingselskabet AMCK aviation. Leasingselskabet påstår hårdnakket at Frontier ikke har fået betalt sine leasingomkostninger på 14 fly. Frontier derimod påstår at selskabet har betalt, og er nu gået til en amerikansk domstol i forbindelse med sagen, hvor AMCK Aviation forsøger at få grounded de 14 fly.

Frontier Airlines Airbus A320-251N (N316FR) taxiing at San Francisco International Airport (SFO) (Photo BongoPlanes)

Iraqi Airways modtog sin første Dreamliner

Det irakiske luftfartsselskab Iraqi Airways er gået igang med at forny sin flåde af aldrende fly. Luftfartsselskabet har netop modtaget den første af en bestilling på 10 Boeing 787 fly. Det irakiske flyselskab, har bestilling på 1 fly af typen Boeing 787-9 og 8 yderligere Boeing 787-8 fly.

Lufthansa med oktoberfestrute til Stansted

Det tyske luftfartselskab Lufthansa har netop annonceret at selskabet åbner en rute til London Stansted. I forvejen betjener det tyske luftfartselskab London-lufthavnene Heathrow, Gatwick og City Airport. Ruten vil ifølge bookingsystemer flyve 4 gange om ugen på rutenummer LH 2494/LH2495 fra den 15. September og til den 1. Oktober.

Lufthansa i Stansted: Foto: Screendump fra Lufthansa bookingsider.

PLAY ankom til Hamilton

Det ekspanderende lavprisselskab PLAY, som for små 2 ugers tid siden også åbnede en rute til Aalborg, har nu åbnet endnu en destination. Denne gang er PLAY landet i Hamilton lufthavnen ved Toronto i Canada.

Hamilton er derved den nyeste tilføjelse til PLAYs nordamerikanske rutenetværk.

Aer Lingus annoncerede rute fra Shannon og til Paris.

Det irske luftfartselskab Aer Lingus, har annonceret en ny destination. Fra september måned vil luftfartselskabet flyve 2 gange om ugen fra Shannon og til Paris.

Aer Lingus A320-214 (EI-DEG) at Amsterdam Schiphol Airport (AMS) (Photo BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *