SAS med flere afgange til USA

SAS - Airbus A350 - SE-RSF

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS skruer op for det ugentlige antal af afgange til den amerikanske vestkyst. Det er positive tegn på at primært fragtmængderne og passagere er stigende.

Selvom det forsat ikke er fuldt åben for rejser til og fra USA fra Danmark, så har vi fået flere beskeder om at der på nogle afgange er ganske godt booket med passagerer. For eksempel på en afgang i denne uge hjem fra San Francisco var der ellem 100-150 passagerer på det nye Airbus A350 fly.

Det er forsat fragten som primært bære ruterne igennem og det er nok også en af grundene til at SAS nu sætter flere ugentlige afgange ind på San Francisco og Los Angeles.

Der er selvfølgelig forsat lidt vej til at have de daglige afgange igen, men det er positivt at SAS nu er oppe på 3 ugentlige afgange. Så når USA åbner op for almindelige rejsende i form af forretningsfolk og turister, så kunne flere afgange hurtigt komme på.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    De 3 ugentlige afgange til LAX og SFO har mig bekendt været gældende i nogle mdr. nu, og i denne uge aflyste SAS alle direkte afgange ARN-EWR frem til efteråret. Så fra min stol ser det mere ud til at SAS skære ned og at SE-DMO’s inaugural flight er blevet yderlig udskudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *