Emirates tilføjer ekstra flyvninger i efteråret på ruten mellem København og Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danskerne har genfundet rejselysten, og efterårsferien ser ud til for alvor at blive startskuddet på rejser til destinationer uden for EU.

På grund af øget efterspørgsel opruster Emirates ruten København-Dubai med seks ekstra afgange fra den 14. til den 25. oktober. De ekstra afgange afgår fra København kl. 21:40 og ankommer i Dubai kl. 06:00 næste morgen. På de supplerende flyvninger indsættes Emirates’ B777, med 42 ekstra-sæder på Business Class og 380 på Economy Class. 

Vi må derfor forsat vente lidt på at se en Airbus A380 fra Emirates i København igen i fast rutefart, men vi gætter på at den sagtens kan komme på gæstevisit en gang eller to i år. Men det kræver mange passagerer, da fragten forsat fylder meget på ruten og derfor er en B777 mere velegnet.

Morten Balk, country manager, Emirates i Danmark, siger:

Vi er glade for, at vi med kort varsel kan efterkomme danskernes ønske om at flyve ud i verden sammen med os, og det er tydeligt, at der er en stor, opsparet rejselyst hos rigtig mange. De ekstra afgange er super attraktive, fordi du flyver om natten og ankommer udhvilet til Dubai om morgenen med hele dagen foran dig. Du kan også overveje aftenafgangen, hvis din rejse går til Maldiverne, da fartplanerne passer rigtig godt med kun et kort ophold i Dubai i forbindelse med ud- og hjemrejse.

Dubai er i øvrigt den primære destination på de fleste af efterårsferiens bookinger skarpt efterfulgt af Maldiverne, Seychellerne og Mauritius.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *