Vidste du at Nordeuropas største konferencecenter i en lufthavn er i København?

Comfort Hotel Copenhagen Airport - The Hangar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels har med åbningen af Comfort Hotel Copenhagen Airport ved siden af kædens eksisterende Clarion Hotel sikret sig titlen som Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter

Det nye konferencecenter i Københavns Lufthavn giver nemlig hele 66.000 m2 at boltre sig på, fordelt på knap 1000 hotelværelser, en kæmpe konferencesal og 33 mødelokaler kun fire minutters gang fra lufthavnen.

Ved siden af det store konferencecenter fik Københavns Lufthavn også et stort budgethotel. Comfort Hotel Copenhagen Airport bliver ikke et helt almindeligt et af slagsen. Selvom det er et hotel med prisvenlige værelser, er der sat fokus på moderne indretning med et personligt præg og et hav af faciliteter – langt flere end man typisk forbinder med et budgethotel.

Læs mere: Se billeder og anmeldelse fra det nye Comfort Hotel her

Det kan godt være, at Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budgethotel, men det er alt andet end standard. Hos os kan gæsterne tage et spil bordtennis i lobbyområdet, arbejde ved de store fællesborde foran vores barception eller nyde udsigten over Øresund og lufthavnen fra skybaren på 10. sal. Det er med andre ord ikke kun et sted, man kan overnatte, men også et sted man kan opleve

Jesper Olesen, der er direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Vi havde før åbningen en snak med Jesper Olesen, der er Cluster General Manager for både Clarion og Comfort Hotel Copenhagen Airport. Lyt med om hvad der kræves for at åbne et nyt hotel i corona tider.

Også i Københavns Lufthavn er man glade for åbningen af både hotellet og konferencefaciliteterne:

Med det nye hotel og konferencecenter bliver Danmark og Københavns Lufthavn endnu mere attraktiv som destination – ikke mindst for den møde og konference-industri, der som luftfarten nu skal genstartes efter den globale pandemi.

Peter Krogsgaard, kommerciel direktør i Københavns Lufthavn.

Et mødested for hele verden

“The Hangar” eller Hangaren, som hotellets nye konferencecenter hedder, er med sine 3900 m2 Nordeuropas største konferencecenter i direkte forlængelse af en lufthavn. Samlet set råder norske Nordic Choice Hotels nu over 66.000 m2 og knap 1.000 værelser direkte lufthavnen fordelt på Hangaren, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Dette bliver Nordens nye, store hub. For alle os nordmænd, svenskere og finner som elsker København, kan det ikke blive bedre eller nemmere. Vi kan sætte os på et fly, lande i lufthavnen, hente bagagen og være på hotellet efter fire minutter. Og med kun 13 minutters metrotur er vi midt i fantastiske København. Er der noget, pandemien har vist mig, så er det, hvor meget jeg savner akkurat København. Byen har alt, hvad vi drømmer om nu: unik stemning, fantastiske restauranter, stort kulturtilbud, og ikke mindst danskerne, som jo skaber den gode atmosfære. Som prikken over i’et ligger hotellet tæt ved Amager Strand, Nordens svar på Gran Canaria. Hvad mere kan man ønske sig?

Petter Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Selvom rejseaktiviteten er lav nu, så glæder hoteldirektør Jesper Olesen sig også over at kunne tage det nye hotel og ikke mindst konferencefaciliteterne i brug:

Vi kommer til at kunne tilbyde noget, som ingen andre kan, netop på grund af vores unikke placering og vores store, samlede kapacitet. Der kommer naturligvis til at gå en rum tid, før vi ser internationale konferencer på samme måde som før pandemien, men i mellemtiden kan vi glæde os over, at de danske virksomheder allerede viser interesse for efteråret. Og med 3900 m2, bliver det let at afholde sikre events med god afstand.

Jesper Olesen, der er direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *