Vind en AIRMATE Mobile telefonholder plus der er 33% rabat på køb

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I samarbejde med Simplifiers, som står bag ved telefonholderen AIRMATE Mobile, så har vi startet en konkurrence op. Du kan vinde en af de fem AIRMATE Mobile.

Efter vores anmeldelse af en ny telefonholder, som passer perfekt til at holde din mobiltelefon op i øjehøjde, så kontaktede vi Simplifiers, som står bag produktet AIRMATE Mobile. Vi spurgte om ikke de ville give 5 holdere til nogle heldige læsere af InsideFlyer. Den var de med på og hermed har vi en konkurrence kørende, som du kan deltage i.

Det er en god gaveide med op til 33% i rabat

Er du på udkig efter en gave (måske kommende julegave) til en som rejser meget, så er en AIRMATE Mobile telefonholder bestemt en god ide. Lige nu, og frem til den 17. september, er der op til 33% i rabat.

Vi havde en AIRMATE Mobile med på vores sidste rejse. Der fik vi testet den godt og grundigt. Læs vores anmeldelse af den her. Du kan også se i videoen herunder, hvor nemt den er at bruge:

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Det eneste du skal gøre er at gå til konkurrencesiden her. Der indtaster du din e-mail adresse og trykker på deltag.

Hvis du vil have 3 gange så stor chance for at vinde, så skal du dele det unikke link du får, når du har tilmeldt dig. Hver gang en bruger dit link, så får du 3 lodder ekstra i konkurrencen.

Find konkurrencesiden her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *