Skotsk bryggeri åbner verdens første øl-hotel i USA

BrewDog Doghouse Hotel Columbus Ohio

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det skotske bryggeri, BrewDog, har netop slået dørene op til verdens første øl-hotel inde i selve bryggeriets bygninger i byen Columbus, Ohio.

Verdens første øl-hotel er netop åbnet hos det selvstændige skotske bryggeri ved navn BrewDog. Hotellet har fået navnet The DogHouse (”Hundehuset” på dansk) og for første gang nogensinde kan gæsterne træde indenfor i selve bryggeriet og få en overnatning og en oplevelse ud over det sædvanlige. Gæsterne vil således kunne følge med i bryggeriets arbejde fra hotelværelserne, der ligger med direkte udsigt til de topmoderne bryggerifaciliteter.

Bryggeriet har også åbnet et helt nyt interaktivt øl-museum, hvor gæsterne kan gå på opdagelse i øllets historie og være med på rejsen i alle ølbrygningens faser.  Selve hotellet har 32 værelser og hvert værelse har en ølhane, et øl-køleskab med forskellige og særligt udvalgte øltyper, samt et badeværelse med en specialindbygget øl-brusekabine. Der er to suiter ved navn Brewmaster og Punk og ved siden af lobbyen findes der 4 hundevenlige værelser med nem adgang til hotellets hundepark. I lobbyen er der en bartender, der vil sørge for check-in af gæsterne, samtidigt med at gæsterne får serveret en øl ved velkomsten. Hotellet har også et fitness center med topmoderne faciliteter og badeprodukter, designet eksklusivt til BrewDog af virksomheden Glenn Avenue Soaps. Derudover er der også et media / tv-rum, hvor gæster og ølfans kan se det skotske tv-program, Brew Dogs, og nyde et spil ping (eller øl)pong, eller følge med i ølbrygningen på tætteste hold.

BrewDog PunkSuite1. Foto: BrewDog

BrewDog annoncerede planerne om hotelbyggeriet i marts 2017 og benyttede sig af en crowdfunding kampagne med målet om at rejse 75.000 dollars inden for en måned. Kampagnen blev en stor succes og rejste 160.000 dollars på under en uge med over 1000 støttepersoner – eller hvad der svarer til 2083 dollars i timen. BrewDog satte et nyt mål om at rejse 200.000 dollars til hotelbyggeriet, men endte med at få 300.000 dollars – altså fire gange mere end det oprindelige mål. De, der deltog i crowdfunding kampagnen, havde førsteret til værelsesreservation og før hotelåbningen var der således booket mere end 500 nætter.

Bryggeriet i Columbus i Ohio har allerede planer om at udvide med splinternye faciliteter til brygning af syrlig (sour) øl, og gæsterne i hotellet kan således se frem til at vågne op til duften af frisk moset malt. Udvidelsen forventes at stå færdig i slutningen af 2018.

Men her standser udvidelsesplanerne dog ikke. Bryggeriet har nemlig tænkt sig at bygge endnu et øl-hotel i bryggeriets hovedsæde i byen Ellon i Skotland. Byggeriet er allerede undervejs og forventes at stå klar i 2019, samtidigt med at bryggeriet også bygger et bryghus og en ny tappe- og lagerhal.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *