KLM starter codeshare med Loganair til de skotske øer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM udvider fortsat netværket gennem codeshare-aftaler. Den seneste tilføjelse til listen over partnere er skotske Loganair. Det giver nye muligheder især til de mindre lufthavne i Skotland.

For KLM-kunder betyder det, at de nu kan rejse med en og samme billet til Orkney øerne, Shetlandsøerne og de vestlige øer med en mellemlanding i Aberdeen, Edinburgh, Glasgow eller Inverness.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Loganair om at styrke vores netværk i det nordlige Storbritannien. Vi har fundet en meget pålidelig partner i Loganair, så vi kan tilbyde passagerer flere transfermuligheder og yderligere destinationer i denne smukke del af Skotland.

Jan Vreeburg, direktør Alliancer hos KLM

Herhjemme kender vi Loganair mest fra ruten mellem Aberdeen til Esbjerg, som selskabet startede efter BMI kollapsede. Det skotske flyselskab vil også åbne 16 nye ruter over de næste 3 måneder efter Flybe gik konkurs i sidste uge.

Vi har et stort samarbejde med KLM, og denne codeshare-aftale er en naturlig progression. Vi ser frem til at forbinde mange flere KLM-passagerer til vores flyvninger med mulighed for at besøge vores højland, øer og det bredere Loganair-netværk.

Loganair’s Chief Commercial Officer, Kay Ryan

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *