Flybe konkurs – første offer for Corona krisen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter måneder med økonomiske problemer endte Flybe som det første flyselskab, der i forbindelsen med Corona krisen må lukke forretningen og erklærer sig konkurs.

Corona krisen er ikke eneste grund, men har været med til at skubbe Flybe ud over afgrunden.

Sidste år gik hele 23 flyselskaber konkurs og 2020 er ikke begyndt godt for flyselskaberne. Corona krisen gør at flyselsakber over hele verden drosler ned for deres flyvninger. Tæt på os er det SAS og Norwegian som sætter fly på jorden og helt store flyselskaber som Cathay Pacific og Lufthansa Gruppen sætter hundrevis af fly på jorden.

Onsdag aften kom de første meldinger ind fra passagere som ikke kunne komme med deres planlagte afgange:

Tidligt torsdag morgen gik den så ikke længere for det engelske flyselskab Flybe. Det har kæmpet længe og var tæt på at lukke allerede kort efter nytår. Der fik det hjælp fra den engelske regering og fik udskudt betalingen af blandt andet afgifter. Men Corona krisen fik altså skubbet flyselskabet ud over kanten og alle flyvninger er nu aflyst.

Har du en flybillet med Flybe, så kontakt dit rejsebureau om den er bestilt derigennem. Hvis den er bestilt direkte ved Flybe og det er med et kreditkort, så kan du kontakte kortudstederen og bede om refundering.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *