Flybe formodentlig konkurs igen efter mindre end et 1 år i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her lørdag morgen opfordres Flybe kunder om ikke at tage til lufthavnene, da flyselskabet har aflyst alle flyvninger. Det sker mindre end et år i luften siden det restrukturerede flyselskab returnede til luften igen.

Vi ser fortsat at det er svært at drive flyselskaber og Flybe er desværre seneste eksempel. Det ser ud til at det igen er gået konkurs, da det her lørdag morgen indstillede alle flyvninger.

Flybe operedede flyvninger fra London Heathrow, Belfast og Birmingham til forskellige engelske lufthavne, men også til Amsterdam og Genevé.

Det hele er meldt ud i ovenstående tweet på deres officielle Twitter konto.

Der skrives det også at flyselskabet ikke selv regner med at flyvninger genoptages og at kunderne ikke skal regne med hjælp fra flyselskabet, da det er ophørt.

I 2020 var det sidste gang galt for Flybe og der mistede 2.400 medarbejdere deres job. I dag gik det så desværre galt igen og op til 530 flyvninger hver uge er nu historie.

Flybe DHC8D-Q400 (G-ECOB) i Hamburg Helmut Schmidt/Fuhlsbüttel Airport (HAM) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *