SXSW er nu officielt aflyst grundet corona krisen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den store South by South West (SXSW) festival i Austin, som var planlagt til den 13. marts til 22. marts, er nu officielt blevet aflyst.

Dermed har SAS været ude en postgang hurtigere, da vi i sidste uge kunne fortælle via vores Facebook side, at de aflyste deres højtprofilerede House of Scandinavia.

SAS – SXSW House of Scandinavia 2019 – Foto: SAS

Nu er det så blevet hele festivallen som er aflyst. Dermed efterlader det de skandinaviske deltagerne i en lidt speciel situation, da nogle helt sikkert har booket flybilletter med de to specielle SAS afgange. SAS skriver at de forsat vil flyve de to afgange til Austin.

De to specielle SXSW afgange ser sådan ud:

  • CPH-AUS SK6951 March 11 11: 45-16.30
  • AUS-CPH SK6952 Mar 17, 20: 45-12: 45 (+1)
SAS skriver følgende om deres aflysning til SXSW på deres hjemmeside.

SXSW skriver følgende om situationen:

We are exploring options to reschedule the event and are working to provide a virtual SXSW online experience as soon as possible for 2020 participants, starting with SXSW EDU. For our registrants, clients, and participants we will be in touch as soon as possible and will publish an FAQ.

Eftersom der ikke er meldt noget ud endnu, så bliver det interessant om refunderingen. Den dyreste billet koster 1.550,- US dollars eller over 10.000,- danske kroner.

SXSW er efterhånden blevet kendt som en festival som samler teknologi, musik og medierne et sted. Der lærer de af hinanden samtidig med de nyder varmen og måske også får en øl og noget BBQ.

SAS og House of Scandinavia i Tokyo

Næste gang du så kan opleve SAS og deres House of Scandinavia bliver under OL i Tokyo til sommer. Der vil SAS også have en udstilling med flere events hen over OL perioden.

Læs mere: Læs om House of Scandinavia under OL i Tokyo

Du kan se en video her af hvordan SAS og House of Scandinavia så ud i 2019:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *