SAS: Special afgange til Austin nu aflyst

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nogle dage siden trak SAS sig fra deres House of Scandinavia setup under årets SXSW i Austin. I går blev festivallen helt aflyst. I dag er de to specielle flyafgange helt aflyst.

Sidste år havde SAS også arrangeret to specielle afgange i forbindelsen med deres deltagelse til den store festival South by South West eller SXSW som den ofte kaldes. Igen i år havde SAS tidligere sat to afgange op mellem København og Austin i Texas.

Læs mere: SAS aflyser deres House of Scandinavia ved årets SXSW i Austin

De to specielle SXSW afgange ser sådan ud:

  • CPH-AUS SK6951 March 11 11: 45-16.30
  • AUS-CPH SK6952 Mar 17, 20: 45-12: 45 (+1)

Efter at SAS i går endte med at tilbyde fuld refusion af flybilletterne, så lå det i kortene at SAS ville håbe på at de ikke behøvede at gennemføre flyvningerne med et lavt antal passagerer. Vi gættede også på at det ville ende med at de to afgange ville blive aflyst. Dette er så sket i dag kan vi:

SK6951 til Austin:

SK6952 til København:

Så de passagerer som ville afsted er blevet tilbudt ombookinger til en anden rejseplan.

SAS har sikkert taget den store kugleramme frem og regnet sig frem til at det var klart billigere, og helt sikkert mere fornuftigt, ikke at gennemføre flyvningerne. Dette til trods for at det er sket meget tæt på afgang og at EU261 lovgivningen om kompensation så gælder. Så har du haft en billet eller kender en som havde, så kan vi anbefale at du undersøger om ikke du er berettiget til 600 euro i kompensation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *