Norwegian aflyser cirka 3.000 afgange og implementerer midlertidig hjemsendelse på grund af COVID-19

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På grund af situationen med COVID-19, forbereder Norwegian aflysning af 3.000 afgange fra midten af marts til midten af juni. Det udgør cirka 15 procent af den total kapacitet i denne periode.

Selskabet har også sat flere andre tiltag i værk, der inkluderer midlertidig hjemsendelse af et væsentligt antal af sine ansatte.

Sidste uge oplevede Norwegian lavere efterspørgsel på fremtidige bestillinger. Som konsekvens aflyser selskabet cirka 3.000 afgange. Det vil berøre hele rutenetværket. Flere detaljer vil blive delt, så snart de er klar til at blive implementeret. Berørte kunder vil blive informeret om disse ændringer, så snart de indføres.

Det er en kritisk periode for luftfarten, også for os i Norwegian. Vi opfordrer myndighederne til øjeblikkeligt at indføre tiltag for at reducere den økonomiske belastning for flyselskaberne for at beskytte afgørende infrastruktur og arbejdspladser.

Desværre vil aflysninger påvirke en betydelig andel af vores kolleger i Norwegian. Vi har indledt formelle dialoger med vores fagforeninger om midlertidige hjemsendelse. Vi vil fortsætte den konstruktive dialog med fagforeninger og medarbejdere for at komme igennem denne svære situation sammen

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian

Norwegian vil opdatere sine kunder, det finansielle marked og medierne så snart, nye tiltag implementeres.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *