SAS tilbyder nu også gratis ombooking på alle ruter til og fra Europa, USA og Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er nu klar med gratis ombooking på alle deres ruter til og fra Europa, USA og Asien. Det skal hjælpe med at fjerne risikoen for at brænde inde med en flybillet og ikke kan ændre den til en senere afgang.

Med den gratis ombooking fjerne SAS din risiko for at lave købe en flybillet. Indtil videre gælder det bookinger lavet fra den 5. marts og frem til den 19. marts 2020. Du kan vælge alle afgange på samme rute frem til den 31. august 2020.

Der er nogle ting du skal være opmærksom på:

  • Er den ombookede afgang dyrere end den oprindelige så skal du betale for merprisen
  • Du kan ikke annullere din flybillet, hvis billetten ikke tillader det oprindeligt
  • Du kan kun vælge afgange frem til den 31. august 2020
  • Du kan ikke ændre på destinationen på billetten
  • Du kan kun ombooke en gang gratis
  • Den gratis ombooking gælder ikke på rejser i Danmark og resten af Skandinavien

De regler SAS kommer er positive, men de er ikke så gavmilde som vi ellers har set i de sidste par uger. Mange flyselskaber ønsker at gøre det mere attraktivt og tillader ombooking et år frem i tiden.

British Airways er et af flyselskaberne, der i sidste uge lancerede deres ” book with confidence” koncept. Der kan du frem til den 16. marts 2020 købe en billet, som kan ombookes så langt frem som British Airways har ruteplanlagt til, hvilket er godt et år frem i tiden.

Så på den ene måde er SAS mere gavmild ved at sige det gælder billetter køb frem til 30. marts 2020, men på den anden måde holder de igen med fleksibiliteten ved kun at tillade ombookinger frem til 30. august 2020. Det kan få mange til at undgå at booke, da usikkerheden nok gælder længere frem for mange, samt at hvis corona krisen forsætter, så vil flybilletterne blive noget dyrere og dermed koste en del mere grundet efterspørgselen. Sidste ting er at du kun har “et skud i bøssen”. Så er den ombooket en gang, så koster næste ombooking den pris det normalt koster.

Så vores konklusion er at det er positivt at SAS er med nu med gratis ombooking. Men det rammer ikke alle, da fristen for ombooking er for kort. Det vil få mange rejsende til at vælge alternative ved konkurrenterne eller helt undlade at købe flybilletter. Vi gætter derfor på at SAS forlænger den grænsen til at gælde minimum resten af 2020.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *