Ny rejsegadget løser et specifikt problem og gør flyrejsen mere komfortabel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du kender helt sikkert til problemet med at du bruger din smartphone til at se en film eller serie på. Du sidder med den i hånden eller den står på bordet foran dig. Det er ikke den optimale måde at se det på, da du skal holde den i hånden eller bøje hovedet. Nu er der kommet en løsning til det problem med en smart ny rejse gadget. Velkommen til AIRMATE fra firmaet Simplifiers.

På InsideFlyer er vi altid på udkig efter det, som gør at flyrejsen bliver mere komfortabel eller du kan gøre en rejse deal. I dag har InsideFlyer fundet en ny rejse gadget til dig. Det løser et problem på en simpel og nem måde.

Muligheden for at downloade film og serier til smartphonen fra streamingtjenester som Netflix betyder, at et stigende antal rejsende bruger tiden på underholdning via smartphonen under flyrejsen. Indtil nu har de flyrejsende ikke haft mulighed for at placere smartphonen i en holder og sidder i dag med den i hånden. Den mulighed har de nu med det nye produkt AIRMATE Mobile fra Simplifiers som er udviklet til at løse præcis dette problem. Smartphone holderen er designet til brug på fly og er den første, der ved hjælp af dens unikke funktionalitet, kan placeres direkte på låsen til bordet foran dig og justeres i flere forskellige vinkler for optimering af synsvinkler. I de få tilfælde, hvor den ikke kan anvendes på låsen til bordet, er den designet til også at kunne stå på bordet, hvorved brugsmulighederne også udvides til andre situationer både ude og hjemme.

AIRMATE er allerede blevet testet på 16 forskellige flyselskaber:

AIRMATE supporterer din underholdning på rejsen

Mikkel Carstensen, medejer af Simplifiers, firmaet bag AIRMATE Mobile siger at:

Vi har designet og udviklet AIRMATE Mobile for primært at forbedre brugeroplevelsen for dem, der gerne vil underholdes på smartphonen når de flyver og dermed gøre rejsen mere komfortabel.

Holderen er lille og fiks, lige til at tage med i tasken eller i lommen og nem at anvende. Alt du skal gøre er at klikke AIRMATE Mobile på låsen til bordet foran dig, og du kan læne dig tilbage og slappe af. Ikke flere akavede stillinger eller spændinger i nakke, skuldre eller arme, når du bruger din smartphone til underholdning.

Simpelt dansk design og produktion

Simplicitet har været ledestjernen i udviklingen af AIRMATE Mobile. Derfor har ét af målene, udover at lave et produkt i et simpelt og stilrent design, også været at skabe et produkt bestående af så få materialer og komponenter som muligt. Dette er lykkedes og er endt med en solid løsning, der passer til alle smartphones uanset størrelse i horisontal tilstand, som kun består af to forskellige typer materialer og som er udviklet og produceret lokalt i Danmark.

AIRMATE Mobile kan lige nu købes med rabat på Simplifiers hjemmeside. Du kan sparer op til 40% i introduktionstilbud. Denne rabat gælder frem til den 15. august.

InsideFlyer har bestilt en af dem og vil komme tilbage med en test af det i nærmeste fremtid.

Se en introduktionsvideo af AIRMATE her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *