SAS klar med vinterprogrammet 2024/25

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så har SAS atter lagt nye ruter til salg, fra Danmark ser man blandt andet nye ruter til Kiruna, og Rovaniemi i Finland.

Allerede under Routes Europe fandt en af vinterens første annonceringer sted. En rute fra Aarhus og til Scandinavian Mountains/Sälen airport i Sverige, blev en realitet. Nu er SAS klar med yderligere ruter til det kommende vinterprogram.

Læs mere her: SAS åbner skirute fra Aarhus

Nye ruter fra København

Af nye ruter fra København, finder man destinationerne Rovaniemi, og Kiruna. Netop disse 2 destinationer er spændende i forhold til at udforske nordlyset, og er typiske store vinterdestinationer. Hvis man kigger på disse 2 destinationer ser man at flere og flere europæiske luftfartsselskaber åbner op for netop disse 2 destinationer.

Erik Westman, Chief Revenue Officer fra SAS tilføjer til de nye annonceringer i vinterprogrammet

Vi ser en betydelig stigning i europæere, der rejser til det nordlige Skandinavien i løbet af vintersæsonen, og vi er meget glade for at kunne øge vores afgange til denne del af verden. Danmark er et vigtigt knudepunkt for SAS, og vores vinterprogram inkluderer også forbedret forbindelse mellem USA og Asien samt til vores skandinaviske og europæiske destinationer,” siger Erik Westman, Chief Revenue Officer hos SAS.

Daglige afgange på langruter fra København

Hos SAS er det ikke kun til destinationer i Skandinavien at man øger rutetilbudet. Også på selskabets langruter ud af København kommer der flere frekvenser.

I hele vintersæsonen vil Bangkok blandt andet blive betjent med henholdsvis 4 og 5 ugentlige afgange fra oktober og til januar. Fra Januar vil Bangkok gå dagligt fra København.

Til Boston og Los Angeles vil der være daglig afgang, ligesom der til New York vil være 2 daglige afgange, fordelt på henholdsvis Newark og JFK lufthavnene.

Yderligere ruter i vinterprogrammet

Det er ikke kun København der får glæde af nye ruter i det kommende vinterprogram. Også London Heathrow får helt nye destinationer på rutekortet.

Fra Heathrow åbner SAS en direkte rute til Tromsø, og vender tilbage til ruten mellem Scandinavian Mountains/Sälen og London Heathrow.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *