Ryanair med 2 nye ruter fra København plus et lufthavnsskift

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair øger atter tilstedeværelsen i København. I denne omgang er der tale om ruter der bytter lufthavn med en anden, samt en rute til spaniens anden største by

Ryanairs tilstedeværelse i København er svær at komme uden om. Selskabet har nu op mod 4 basefly i Kastrup, og selskabet er da ikke færdig med at udvide rutenetværket fra den danske hovedstad.

Barcelona gør comeback

Som vi i 2022 kunne annoncere, ville Ryanair åbne en rute fra København og til spanske Barcelona. I mellemtiden kom ruten desværre aldrig i gang, og Ryanair endte helt med at fjerne ruten fra selskabets bookingsystemer. Indtil nu.

Ryanair har netop lagt ruten tilgængelig igen i selskabets bookingsystemer, og i denne omgang tyder det på at ruten vil blive fløjet med op til 4 ugentlige afgange.

Ruten vil i første omgang blive befløjet tirsdag, onsdag, torsdag og lørdage.

Læs mere her: Ryanair annoncerede 3 nye ruter fra København

Ruten til Venedig flytter lufthavn

Annonceringen af at Barcelona omsider bliver åbnet fra den danske hovedstad er i midlertidig ikke den eneste nyhed som Ryanair har programmet i Københavns Lufthavn.

Ryanairs rute fra København og til Venedig flyves i dag fra Marco Polo lufthavnen med 3 ugentlige afgange. Til vinter flytter ruten dog lufthavn. Fra vinterprogrammets start vil Ryanair flytte ruten fra Marco Polo lufthavnen nær Venedig og til den lidt nordligere by Treviso.

Ruten mellem København og Treviso vil over vinter blive fløjet med 2 ugentlige afgange, på mandag og lørdage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *