SAS Loungen i New York med nyt design og endnu mere plads

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi ser nu første internationale lounge, som er blevet opgraderet med nyt design og mere plads. SAS Loungen i New York har langt om længe fået sig en opgradering og især de ekstra nye 100 kvadratmeter er velkommen. Se billederne først her på InsideFlyer.

SAS har siden de tidligere på året lukkede kontraktsloungerne ned sagt at de ville satse på egne lounger. Dette ser vi nu resultatet af og det vil komme de mange rejsende til og fra New York til gavn.

Nye møbler i skandinavisk design er kommet til. Dertil flere strømudtag spredt rundt i loungen.

 

Der kommer blandt andet mere plads til dem som gerne vil sidde og arbejde – noget som indtil nu var svært, da loungen tit har været overfyldt.

De i alt 440 kvadratmeter er indrettet med det kendte skandinaviske design og materialer for øje. Så dette vil du kunne genkende og det er ikke på det område den største ændring er. Det er at den er blevet større og der derfor er mere plads.

Mere plads med en ny serveringsafdeling.
Mere plads med en ny serveringsafdeling.

Der vil dog være en ny serverings afdeling, hvor udvalget af varme og kolde retter bliver større. Dette vil gælder over hele dagen.

Der er kommet bedre forhold til personalet, så de bedre kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Flere udtag til strøm er blevet etableret og der er forsat den gratis WiFi tilstede. Hjælp til din rejse, som for eksempel ombookninger er også på plads i loungen.

Fredrik Henriksson, Presschef i SAS Sverige udtaler følgende:

Vi er glade for at kunne byde endnu flere kunder velkommen i vores nye større loungen i New York. Da vi flyver direkte fra både København, Stockholm og Oslo, så er det en central lounge for os.

Her på InsideFlyer er vi glade for at se nogle af de tiltag, som SAS har meldt ud blive en realitet. Det er dog forsat en skam at vi må vente på at SAS Loungen i København får sin opgradering. Noget der først vil ske om 1-2 år når det passer ind i lufthavnens generelle ekspansion.

Skandinavisk design præger loungen.
Skandinavisk design præger loungen.

Kommentarer

  • Jesper Dystrup Thomsen siger

   Det er den gamle LH First Class lounge som er blevet til eksta kvadratmeter, Lufthansa er flyttet ovre i BA gamle lounge.

   Jeg var der i går og jeg syntes ikke der er den store forskel fra før udover der ikke er aviser mere og det er p….. 🙁

 1. Baadsgaard Baadsgaard siger

  Brugte et par timer derinde i aftes – klart mere plads og stueagtigt, samt super veloplagt, hyggeligt og serviceminded staff ved skranken. God speed på internettet.
  Maden er der ikke meget tjubang over.

  Kiggede efter spændende magasiner om heste eller hytter eller folk med preferencer for den slags – uden held. De var nok revet væk……

 2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  BaadsgaardBrugte et par timer derinde i aftes – klart mere plads og stueagtigt, samt super veloplagt, hyggeligt og serviceminded staff ved skranken. God speed på internettet.
  Maden er der ikke meget tjubang over.

  Kiggede efter spændende magasiner om heste eller hytter eller folk med preferencer for den slags – uden held. De var nok revet væk……

  Gad vide om der var en hestekonference i New York?!!?

  Nogle billeder derfra som viser loungen?

 3. THammer THammer siger

  BaadsgaardKiggede efter spændende magasiner om heste eller hytter eller folk med preferencer for den slags – uden held. De var nok revet væk……

  Antager du straks skrev en harmdirrende mail til SK og for fremtiden at de personligt udlevere disse tidsskrifter ved check in :p:D;)

 4. Baadsgaard Baadsgaard siger

  THammerAntager du straks skrev en harmdirrende mail til SK og for fremtiden at de personligt udlevere disse tidsskrifter ved check in :p:D;)

  Må jo sørge for at forstadsfruen @SophieHendriksen er glad, så vi der bor ude i bananen fortsat kan få glæde af udligningsordningen:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *