Vind en 3-retters middag med vinderen af Nordic Choice Masterchef 2017 og Clarion Hotel Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi kan i Danmark være rigtig stolte. Vi har nemlig den bedste kok i hele Nordic Choice kæden. Hun hedder Emine Elmali og arbejder på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Hun vandt i juni måned titlen som Nordic Choice Masterchef 2017. I samarbejde med Clarion Hotel Copenhagen Airport kan en heldig læser vinde en 3-retters middag for 2 personer og smage vinderretten.

Nordic Choice Masterchef er en årlig konkurrence og blev i år holdt for tredje gang. Formålet er at holde fokus på det at lave bæredygtig og sund mad, samt at løfte talenterne frem blandt de ansatte kokke og kokkeelever i Nordic Choice Hotels gruppen.

Til årets konkurrence blev i første omgang 25 deltager valgt ud. Senere blev disse reduceret til 8 deltagere, som skulle i finalen. 5 ud af de 8 deltagere kom fra Clarion Hotel kæden. Det fortælle noget om hvor fokuseret de er på god mad.  Noget som kommer os kunder til gavn.

Vinderen af Nordic Choice Masterchef 2017, Emine Elmali, i køkkenet med sin ret persillepaneret torsk, serveret med blomkål og crunchy malt flager.
Vinderen blev som nævnt Emine Elmali, som vandt med retten persillepaneret torsk, serveret med blomkål og crunchy malt flager. Emine Elmali er faktisk ikke engang færdig med sin kokkeuddannelse. Dette bliver hun til januar 2018, så dette var også med til at imponere juryen.

Cathrine Dehli, Director of Sustainability i Nordic Choice Hotels og en del af juryen udtalte om vinderen at:

Vi i juryen syntes det er helt fantastisk at en elev kan klare sig helt frem til finalen, og så ovenikøbet vinde den. Det er et flot bidrag, som Emine har leveret. Det at miljøpåvirkningen er et stort element i rette, og at hun havde en god begrundelse for dette, gjorde at hun skilte sig ud fra de andre..

Om sejren sagde Emine Elmali følgende:

Når vi snakker om at reducere brugen af vand, tænker vi først og fremmest på forbruget i husholdningen.

Men sandheden er at vi bruger en meget større del af vores vand til at lave mad. For at redde Jorden for de kommende generation, må vi tænke mere på hvordan vi handler og forbereder maden. Dette var vigtigt i min ret.

Det er tydeligt at se på en ret som denne, at der er god grund til at spise på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Det ser flot ud og er lavet med gode råvarer.

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde en 3-retters middag for 2 personer (excl. drikkevarer), hvor Emines ret er hovedretten. Du kan derfor vælge en valgfri forret og en valgfri dessert.

Vi kan ikke garantere at Emines er i køkkenet på alle dage, men du kan spørger til det når du vælge dagen. Emines har oplært de andre kokke og de kan derfor lave den lige så godt.

Betingelserne og hvordan du deltager

Du deltager i konkurrencen ved at sende en mail til <konkurrencen er afsluttet> med emnet “konkurrence”. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som nemt kan afmeldes igen, hvis det ønskes.

Denne konkurrence løber indtil tirsdag den 11. juli, hvor vinderen findes. Du skal kunne bruge din gevinst inden udgangen af juli måned for at være sikker på at smage Emines vinderret. Den kan kun indløses på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Vinderen vil blive kontaktet af Clarion Hotel Copenhagen Airport, som vil sende et gavekort, samt instruktioner på hvordan det indløses.

Billederne i artiklen er fra eatforum – der kan du også få flere detaljer (fx. opskriften på retten).

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *