SAS med januarudsalg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er kommet med deres januarudsalg og der er nogle ganske gode priser på ruterne til USA.

Vi ser hvert år at januar kan være en god måned at købe sine flybilletter i. Igen i år er SAS kommet med et mindre januarudsalg.

Priserne er ikke helt så gode som vi forbrugere kunne have håbet på, men der er flere returrejser i SAS Go til under 3.000,- kroner.

Se oversigten herunder:

SAS udsalg – Kilde: SAS

Lad os kigge på et par eksempler. Vi starter med New York, som kan fås til 2.598,- kroner for en returbillet.

Det er en SAS Go Light billet og derfor er der ikke bagage inkluderet. Men skal du på en forlænget weekend og lave noget shopping, så kan du nøjes med en kabinekuffert på 8 kilo. Er I flere som rejser er det fortsat billigere at tilkøbe en enkelt kuffert til deling end at købe en billetklasse, der har en indchecket kuffert inkluderet.

Det andet eksempel er til Boston. Der kan du komme afsted for 2.698,- kroner. Samme type flybillet, så igen uden bagage.

På de andre destinationer i USA og Canada, så er det muligt at komme afsted for rimelige priser. Det gælder det meste af året. Helt præcist er rejseperioden fra den 19. februar og frem til den 26. oktober 2024.

Asien er desværre fortsat dyrt grundet manglende kapacitet. Så der er der ikke lige de bedste rejse deals at hente.

Du skal booke senest den 15. januar 2024.

Du finder deres tilbudsside her.

Foto: Scandinavian Airlines A350-941 (SE-RSF) i Los Angeles International Airport (LAX) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *