Ny rute direkte til Georgien fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Wizzair har nu startet deres direkte rute op mellem København og den georgiske by Kutaisi. Det sker efter at Wizzair har modtaget endnu et fly, som de indsætter på deres base i netop Kutaisi.

Wizzair startede mellem jul og nytår op for en ny direkte rute mellem Danmark og Georgien. Det skete da de åbnede op for flyvninger mellem København og Kutaisi.

Wizzair har modtaget et nyt Airbus A321neo fly og det er dette, som blandt andet giver mulighed for 2 ugentlige flyvninger.

Der er afgange på mandage og fredage. Dette betyder at du kan rejse derned på forretningsrejse og have en fuld uge, men lige så vigtigt, så kan du holde en forlænget weekend ved afrejse om fredagen og hjemrejse om mandagen.

Priserne er ganske rimelige og vi har kunnet finde priser for en returbillet til 562,- kroner. Dette er billigste alternativ, så der kommer ekstra for for eksempel bagage, som følger Wizzair’s billetstruktur.

Søgning på ruten via Google Flights

Det er en flyvtid på melem 4t15min og 4t25m.

Kutaisi er den trediestørste by i Georgien med godt 150.000 indbyggere.

Vi er glade for at kunne sige velkommen til vores fjerde fly til vores base i Kutaisi. Det sker præcist et halvt år efter vi sagde velkommen til vores tredie basefly. Jeg er glad for at kunne bringe nye destinationer til vores rejsende fra Georgien og forbinde dem til Europa.

Dette fjerde fly betyder at vi lancerer en ny rute til København.

Zsuzsa Trubek, Kommunikationchef i Wizzair.

Foto: Wizzair A320-232 (HA-LPM) i Billund Airport (BLL) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *