Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Det er i øjeblikket en spændende udvikling SAS og Peter Lawrance, som er Head Chef & Meal Planning Manager, har gang i. Der har siden relanceringen af det nye servicekoncept på langruterne i SAS Business og på de europæiske flyvninger i SAS Plus, løbende kommet spændende nyheder og tiltag. Nu kommer SAS med en Nordisk udgave af en kaviar service af kaldet “SAS signature Kalix löjrom service”.
Peter Lawrance og hans team har gennem de sidste år indført forskellige spændende tiltag, som både rejsende på de korte og lange ruter har kunne få glæde af.
Nogle af de mest spændende tiltag er kommet på langruterne i SAS Business Class, men også nye kolde retter i SAS Plus på de europæiske flyvninger. Nogle eksempler er:
- Mikkeller øl på alle ruter, samt løbende nye special flasker på SAS Business Class
- Valhrona Chokolade is på SAS Business Class
- Donuts fra Randy’s Donuts i Los Angeles (kun på ruten fra Los Angeles)
- Ny champagne fra Charles Heidsieck på SAS Business Class
- Nye kolde rette indføres i SAS Plus på de europæiske ruter
SAS forsætter med at udvikle og komme med unikke ting
Det sidste nye er så at Peter Lawrance kunne løfte sløret for, at SAS i en prøveperiode fra februar 2017 og frem til april 2017, på SAS Business Class vil prøve en Nordisk Caviar service af, som de kalder “SAS signature Kalix löjrom service”. Kalix löjrom er også kaldet Nordens kaviar og det er et yderst godt kvalitetsprodukt, der er tale om. SAS har sikret sig hele 45.000 portioner af dette produkt.
Til dette siger Peter Lawrance at:
Here up in the Nordic hemisphere we have some of the highest quality products in the world. So we need to embrace these fantastic products where we can, and take on the challenge to educate, promote and let the world know that we know quality here in Scandinavia.
En kaviar service er noget vi eller kun kender på flyselskabernes First Class produkter og her vil SAS prøve at tilbyde det til deres rejsende i SAS Business. Traditionelt er en kaviar service serveret med helt specielt tilbehør af for eksempel hakket æg, løg og creme fraiche. SAS giver deres service et tvist ved at servere det med knækbrød med Västerbotten ost, organisk creme fraiche og purløg.
Peter Lawrance udtaler at:
We will start to introduce different delicacies from the Scandinavian countries starting with our test of a SAS Business signature Caviar dish and if this is perceived well it might be a standing dish from next season. Why I say next season, it is because that the supply of Kalix Löjrom is extremely limited and only fished during a few weeks in September. We secured enough for 45000 servings that we will serve from February until April, or until finished. Next following delivery would first be possible during October. But before this we will also try out a Norwegian and a Danish delicacy onboard.
Vi ser her på InsideFlyer frem til at prøve denne Nordiske kaviar service ombord på SAS Business Class. Det er meget positivt at der løbende sker disse tiltag, som gør rejsen mere eksklusiv og varierende. Sammen med den nye kabine på langruterne er dette bestemt et produkt, som vi holder meget af at flyve med.
Du kan læse vores om vores seneste tur med SAS her.
Hvad er Kalix löjrom?
Löjrom er rognen fra en lille laksefisk (lagesilden). Det er rognen fra fiskestimerne i den nordlige del af Østersøen, i et område kaldet Bottenviken, som er blevet til denne delikatesse i verdensklasse.
Du kan læse mere om Löjrom og historien bag på dette link.
[…] vi her på InsideFlyer afsløre, at SAS i deres Business Class fra 1. februar 2017 ville starte en nordisk udgave af en kaviar service op for deres kunder i Business Class. Nu kan vi afsløre at dette blot var et af flere tiltag, som SAS i den kommende tid vil komme […]