SAS med rabat på EuroBonus rejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har i dag startet kampagnen “Let your points take you there”, som giver dig 30% rabat på EuroBonus billetter.

Kampagnen der løber frem til den 8. februar giver dig mulighed for at bruge nogle af dine bonuspoint til en højere værdi end normalt.

Med de 30% rabat på alle bonusbilletter på indenrigs plus inden for Skandinavien og Europa, så giver det dig en god mulighed for at planlægge at bruge bonuspoint til din kommende sommerferie. Rabatten gælder både for SAS Go og SAS Plus.

Vi har tidligere set rabatter op til 50%, så denne er ikke den bedste fra SAS. Men til at sikre sig nogle bonusbilletter til for eksempel familiens sommerferie er det en god bonus deal.

Det gode ved bonuspoint er netop at de rejser som bookes kan afbestilles igen. Eneste ting du skal være opmærksom på er at hvis du afbestiller en bonusrejse der er købt for point der er udløbet, så mister du dem. SAS har dog i øjeblikket en undtagelse for denne regel, men den er ikke permanent, så undersøg det nærmere her. Indtil videre gælder det for bonusrejser frem til den 31. maj 2021.

Yes, due to the situation, we are now offering you to rebook even though your points have expired. You can rebook flights with original departure date from 20 October 2020 for travel by 31 May 2021.

Undtagelse ved ombooking af bonusrejser med udløbne EuroBonus point. Kilde: SAS

Pointpris, rejse- og bookingsperiode

Denne kampagne gælder frem til den 8. februar 2021. Rejseperioden gælder fra den 1. april 2021 og frem til den 30. september 2021.

De 30% i rabat giver følgende priser:

Vi savner dog rejser til USA, men det er formodentlig på grund af den usikkerhed der forsat gælder med indrejse til USA at SAS ikke har inkluderet dette i kampagnen. De ville sandsyneligvis give for mange annulleringer og usikkerhed for de som skal rejse. Så vi tænker at der kommer en kampagne til USA når det er åbnet op igen.

Betingelserne for kampagnen er følgende:

Gælder tur-returrejser med SAS og/eller Widerøe på SAS Go Bonus og SAS Plus Bonus, der bookes senest 8/2 2021. Rejseperiode indenrigs, Skandinavien og Europa: 1/4 2021 – 30/9 2021. Begrænset antal pladser. Pointpriser er ekskl. skatter og afgifter. Børn i alderen 2 til 11 får 50 % rabat på pointprisen. Du kan se pointrabatterne, når du logger ind på din EuroBonus-konto.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *