SAS medarbejder fanget i at kaste med passagernes bagage i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For en uge siden sad danske Carina Isager i Københavns Lufthavn og så på at en bagagemedarbejder fra SAS, der kastede passagernes bagage ned fra flyets lastrum, og ned i nogle bagagevogne.

Umiddelbart ser det ud til at være en meget dårlig handling af den bagagemedarbejder, men er der nu noget bag ved det som gør at det i situationen var eneste mulighed.

Se videoen her som Carina har offentliggjort på sin Facebook konto:

Når vi ser videoen, så er der nogle ting som undre en. En af disse at der normalt altid er mindst to personer til denne opgave. En som står ved et mobilt bagagebånd og flytter bagagen over i bagagevognene, og en der er oppe i flyets lastrum (som på billedet herunder):

Sådan forgår det som regel når SAS medarbejderne aflaster passagernes bagage fra flyene (Foto: Politikken / Jacob Ehrbahn).
Så der er en eller anden afvigelse i forhold til normal praksis, som vi endnu kender til. Og den primære grund er selve situationen, hvor bagagemedarbejderen  var alene. Er han alene, så er der ikke meget andet at gøre end at skubbe dem ned i en bagagevogn. Dog er det ikke en acceptabel håndtering.

Dog ser vi flere eksempler løbende på at ens bagage bliver behandlet hårdhændet. Nedenunder er et tidligere eksempel fra Luton lufthavnen.

Så her på InsideFlyer kan vi kun anbefale ikke at bruge de dyreste kufferter og være opmærksom på hvordan du pakker kufferteren. Dertil skal du sørge for at have en god rejseforsikring, som kan dække at din kuffert bliver beskadiget.

Er dette en unik situation fra SAS?

Giv gerne dine kommentar herunder artiklen eller på vores forum her.

Kommentarer

 1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  Hvad tænker I – jeg syntes den er lidt mærkelig og for mig enkeltstående. Han ligner ikke en der er ligeglad, men mere presset fordi han er alene?!!?

  • Nicolai Schønberg siger

   Det er trist at se dette fra et selskab som SAS, men det er rigtigt at det er yderst underligt at der kun er en handler, det ligger langt fra normal praksis vil jeg tro og derfor må det være et særtilfælde.

 2. Thue siger

  “Quality starts with you”

  Hvad der burde have været sket:
  Chef, jeg er alene på arbejde og har brug for hjælp. Jeg kan ikke stå inde for at kaste folks ting ned fra flyet?

  Det havde ledelsen til enhver tid bakket op.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det burde have været den rigtige løsning. Men det viser måske noget om det arbejdspres, som kan ramme en medarbejder. Dette er bestemt forkert og jeg er glad for (og håber) at dette er et enkeltstående tilfælde.

 3. isolCBflyer isolCBflyer siger

  Enig med @SophieHendriksen at man bør kende hele historien inden en enkelt fyr bliver lagt for had, men dog kan man ikke genkende staklen på knæ, og den er ikke køn den der.
  Og så bliver man alligvel ikke helt overrasket – de er jo fandme så ligeglade med bagage overalt på kloden.
  Så engang en United medarbejder i US

  HenrikMSom frekvent smugl… rejsende, har jeg investeret i nogle tykke plastlommer, der er foret med bobbleplast og har tredobbelt lukkemekanisme i bunden (to gange tryklås og en gang velcro). Tanken er, at selv hvis flasken går i stykker, løber indholdet ikke ud i kufferten 😉

  View attachment 11224

  Det er fanner mig smart – hvor finder man sådan en strømpe? 🙂

 4. isolCBflyer isolCBflyer siger

  HenrikMSom frekvent smugl… rejsende, har jeg investeret i nogle tykke plastlommer, der er foret med bobbleplast og har tredobbelt lukkemekanisme i bunden (to gange tryklås og en gang velcro). Tanken er, at selv hvis flasken går i stykker, løber indholdet ikke ud i kufferten 😉

  View attachment 11224

  Det er fanner mig smart, hvor finder man sådan en strømpe?:)

 5. Henrik Schwert Henrik Schwert siger

  HenrikMDe findes vist i mange varianter (en klassisk "Amazon" – en fandt på og 10 kopierede idéen). Men jeg købte en six-pack :)D) af "Wine Wings":

  https://www.amazon.com/Reusable-Wine-Bottle-Protector-Bubble/dp/B01F6CDE68/

  I øvrigt puttede jeg to flasker cider i hver lomme, i stedet for en flaske vin, og alle 12 flasker havde det fint, da jeg kom hjem til Sverige!

  Nu vil jeg jo nødigt lyde som en sur gammel mand……:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

  Men hvis de flasker "springer læk" så har jeg min tvivl om at et par zipper låse og lidt velkro holder indholdet inde i posen ;););)

  Så er der boble plasten – tror en t-shirt gør det samme :D:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *