SAS: Hvor meget bagage og håndbagage må du egentlig have med ombord – find ud af det her

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har her op til sommerferien lanceret en nem bagage checker. Her kan du nemt finde ud af hvor meget bagage og håndbagage du nu har lov til at tage med på din rejse.

Det kan være svært med alle de forskellige billettyper, at holde styr på hvor meget bagage du lige må tage med. Især hvis det er lidt tid siden at billetten er købt.

Så står du og snart skal på ferie, og rejser med SAS, så kan du nemt kontrollere det. SAS har nemlig lanceret en helt ny hjemmeside, hvor du nemt kan se det – og tilkøbe ekstra bagage om nødvendigt.

Sådan kontrollere du det nemt

Du går ind på denne SAS hjemmeside og indtaster dit bookingnummer (PNR) og dit efternavn.

Når du har klikket på “submit” vil du komme ind på din billet, hvor du nemt får at se hvor meget bagage du kan tage med ombord eller checke ind.

LAV DIT BAGAGE CHECK HER 

Det første billede er din indchecket bagage.

Hvis du vil se om du kan tage håndbagage med ombord og hvor meget det må veje, så vælger du dette øverst i højre hjørne.

Køb ekstra bagage

Hvis du har behov for at købe ekstra bagage, så har SAS også indført et link til dette. Der kommer du ind på din bookingsside, hvor du nemt kan tilkøbe dig den ekstra bagage.

Afslutning

Vi syntes dette er et godt tiltag, som gør det lettere at finde ud hvad du eksakt må medbringe. Det ændre dog ikke ved at SAS selv har været med til at skabe problemstillingen, da de tilbyder flere og flere produkter, som gør det svært for den rejsende at vide præcist hvad som gælder.

Så trods dette er det klart at anbefale at kontrollere sine billetter inden afgang, så man ikke får en overraskelse når man står i lufthavnen.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *