SAS med ny rute til badeby i Israel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Foråret er knapt begyndt før SAS lancerer en ny vinterrute til Israel. Direkteruten til Eilat vil blive fløjet fra Stockholm med opstart 28. oktober.

Ruten som er en del af vinterprogrammet for 2017/2018 vil vare i 5 måneder før siste tur bliver fløjet d. 24. marts 2018.

– Eilat er en destination hvor svenske turister har ferieret i flere årtier, fortæller Anders Wahlström, leder for salg i SAS Sverige.

Eilat er den sydligste by i Israel og ligger på sydkysten mod Rødehavet. Helt nord i Akababukten fremstår Eilat som en feriedestination, badeby med hvide strande og havneby. Oplev Negev-ørkenen eller ta dig en tur til nabolandene Jordan og Egypten. Her er afstandene ikke værre end at du kan jogge mellem de tre lande (7 km. afstand) på en time!

Kan du lide at dykke, så er der både koraller, undervands-observatorium og muligheder for at svømme med delfiner på nært hold, i følge wikitravel.org. Se også den officielle hjemmeside for Eilat.

Nordstranden i Eilat

Eilat lufthavn (ETH) ligger midt i byen og gør ankomsten enkel.

Flyvninger:

Arlanda – Eilat, SK2911 afrejse Lørdag kl. 13.00. Ankomst 17.50
Eilat – Arlanda, SK2912 retur Lørdag kl. 18.40. Ankomst 23.45

For dem som evt. rejser tur/retur fra Danmark, kan man opnå rimelige forbindelser på udturen, dog må man påberegne en overnatning i Stockholm, eller alternativt holde sig vågen hele natten i lufthavnen, da der ikke er forbindelser til Danmark før 06.10 søndag morgen.

Kommentarer

  1. Daniel k siger

    Internationale fly må ikke lande i ETH, det er enten VDA eller ETM der vil blive brugt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *