SAS og Apollo forlænger samarbejde i rekordstor aftale

SAS Airbus A350 - SE-RSB

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS og Apollo udvider samarbejdet om charterflyvninger i en aftale, der dækker tre sommer- og tre vintersæsoner frem til 2024, med mulighed for yderligere to års forlængelse frem til 2026. Samarbejdet med Apollo er SAS’ største aftale med en charteroperatør, og kontraktværdien er på ca. 3,4 milliarder SEK i de første tre år.

Aftalen betyder, at SAS fortsat vil være den vigtigste partner for Apollos charterfly fra Skandinavien i aftaleperioden. SAS vil flyve Apollos kunder til og fra 24 lokationer i Sverige, Danmark og Norge til 51 destinationer i hele Europa. Apollo forbliver også SAS’ største partner på chartersiden.

Vi er utrolig stolte over vores lange samarbejde og glade for den nye aftale med Apollo. Charter-samarbejdet er en vigtig del af vores strategi om at tilpasse kapaciteten efter sæson, og den nye aftale med Apollo er et bevis på, at SAS er en værdsat samarbejdspartner. I takt med øgede vaccinering ser vi frem til, at vi igen kan rejse mere frit.

Markus Ek, global salgschef hos SAS.

Store dele af charterproduktionen vil blive fløjet med helt nye Airbus A320-fly med SAS’ nye design både i kabinen og udvendigt. SAS har i de senere år fornyet sin flåde og erstattet ældre fly med nyere og mere brændstofeffektive motorer og dermed reduceret CO2-udledningen.

Hos Apollo ser vi en lys fremtid, og vi er overbeviste om, at flytrafikken snart vil blive startet op igen. Derfor føles det meget positivt, at vi nu har indgået en aftale med SAS, der sikrer vores samarbejde flere år frem i tiden. SAS’ fokus på bæredygtige rejser, leveringssikkerhed og mange afgange i weekender og på helligdage betyder, at vi hos Apollo trygt kan fokusere på det, vi er bedst til; at skabe rigtig gode ferieoplevelser for vores kunder.

Leif Vase Larsen, nordisk adm. dir. for DER Touristik Nordic AB.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *