SAS Online Shopping giver dobbeltpoint på Apple og IT produkter i denne uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Står du og mangler noget fra Apple eller en ny computer, så er der i denne uge mulighed for at få dobbelt EuroBonus point, hvis du benytter SAS Online Shopping portalen.

Dobbelt point kan vi altid godt lide her på InsideFlyer og lige nu er det for nogle en god mulighed til at købe en ny telefon fra Apple eller en ny computer fra Dustin. Grunden er at Apple har lige lanceret nye produkter, så mange af deres gamle produkter bliver nu tilgængelige at optjene SAS EuroBonus points på!

Du kan desværre ikke købe en af de nye iPhone 14 modeller via dette dobbelt point tilbud, men der er en del andre ting at kigge på, hvis det ikke skal være det helt nye. Følgende ting kan der ikke optjenes point på:

  • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, and iPhone 14 Pro Max
  • Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE
  • Studio Display
  • MacBook Air (M2)
  • Apple Pro Display XDR
  • Gift cards, gift wrap
  • Apple Developer Programs

Listen er ikke komplet, så kig nøje på betingelserne for at være sikker på at du kan optjene point eller dobbelt point.

Alternativt skal du besøge Dustin. De sælger næsten alt inden for IT produkter og de har dobbeltpoint på alt.

Mange andre ting at købe…

Via platformen kan du shoppe løs i mere end 300 butikker og optjene op til 100 point per 100 kroner. Du finder også et bredt udvalg af måltidskasser, mobilselskaber og streamingtjenester hvor du optjener et fast og attraktivt antal point. Lige nu er der blandt andet følgende kampagner aktive (du finder alle aktive kampagner her):

For at optjene point skal du blot logge ind med dit EuroBonus-login, finde dine favorit-butikker og handle. Så modtager du automatisk en mail når købet er registreret og igen når pointene er udbetalt til din konto.

Det er ikke et krav at have et SAS Mastercard/AMEX, men hvis du bruger dette til at betale med vil du blot optjene yderligere point.

Kom nemt videre med SAS Online Shopping via et af nedenstående links:

GÅ TIL FORSIDEN
AKTUELLE KAMPAGNER
VIS ALLE BUTIKKER

EFTERREGISTRER MANGLENDE POINTHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *