SAS Online Shopping virker igen – mulighed for 4 gange point i denne uge

SAS Online Shopping

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter lidt udfordringer med logindelen er SAS online Shopping igen åben. Du kan altså igen handle online og optjene EuroBonus-point på alle dine køb online. Med lidt held, så kan du veksle dine optjente point til en billet sydpå til sommer/efteråret hvis corona-situationen tillader det.

Under den lange nedetid har vi skrevet flere beskeder til deres kundeservice, som beklager den lange nedetid. En nedetid der angiveligt skyldtes en større opdatering af deres login funktion. De fortæller samtidigt, at det desværre ikke er muligt at efterregistrere de køb du eventuelle måtte have foretaget i perioden hvor du ikke kunne logge ind.

Til gengæld har de hele denne uge ekstra mange stærke kampagner, som for eksempel SONOS, H&M og InkClub. Der optjener du dobbelt point hele ugen!

4 gange point ved brug af SAS EuroBonus Mastercard

Husk også at du i den kommende weekend (fra den 12-14. februar 2021) vil optjene det dobbelte antal point, når du bruger dit SAS EuroBonus Masercard. Så via en kombo med SAS Online Shopping og SAS EuroBonus Mastercard er der ekstra mange point at hente.

Læs mere: Dobbeltpoint weekend på køb via SAS EuroBonus Mastercard

Hvis du ikke kender platformen, kan vi kort fortælle at du kan handle og optjene point i mere end 300 butikker online. Det er ikke et krav at have et SAS EuroBonus Mastercard (eller et AMEX kort i Sverige/Norge), men hvis du bruger dette til at betale med vil du blot optjene yderligere point, som nævnt tidligere.

Kom nemt videre med SAS Online Shopping via et af nedenstående links:

GÅ TIL FORSIDEN
AKTUELLE KAMPAGNER MED EKSTRA POINT
VIS ALLE BUTIKKER 
EFTERREGISTRER MANGLENDE POINT

Go’ shopping 🙂Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *