Lej et hotelværelse og brug som din private kontorplads

Comwell Co-Work

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Comwell Hotels breder sit velkendte servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside.

Comwells CCO, Michael Hansen, kalder samarbejdet med ordnung for et godt match med et forretningsmæssigt og langsigtet potentiale.

Comwell Copenhagen Portside, der åbnede i januar, kommer til at summe af yderligere aktivitet, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en af de nyindrettede kontorpladser i Comwells nyopførte hotel i Nordhavn. Comwell har indgået en samarbejdsaftale med firmaet, ordnung, der til daglig driver 12 kontorhoteller med mere end 2.500 ”workstations” i Danmark.

Lobbyområdet på det nye Comwell Portside. Foto: Henrik Olsen

Comwell udfordrer igen eget koncept

Hos Comwell ser man frem til det nye samarbejde, og kommerciel direktør i Comwell, Michael Hansen, kalder det sund fornuft at udfordre sit eget forretningskoncept.

Da vi i 2017 lancerede co-work områder på alle vores hoteller, hvor gæster kvit og frit kan benytte velindrettede områder til kortvarige møder eller arbejdsopgaver, var det i den grad med til at udfordre vores eget forretningskoncept. Konceptet tog ikke brødet ud af munden på os. Tværtimod ser vi rigtig mange iværksættere, der benytter sig af vores co-work og samtidig benytter sig af vores møde- og restaurantfaciliteter. Jeg tror, det er nødvendigt en gang imellem at turde udfordre sit eget forretningskoncept, hvis man vil stå stærkt og konkurrencedygtigt på markedet.

Samarbejdet med ordnung er derfor et godt match med vores brand. Vi er begge udbydere af faciliteter. De med kontorer og vi med værelser og mødelokaler. Dertil kommer, at vi har services som reception, rengøring og teknisk support. Vi ser en rigtig god synergi mellem det at drive hotel med overnatningsmulighed, udbyde mødelokaler, drive restaurant og samtidig tilbyde kontorfaciliteter med tilknyttet services. Det giver vores erhvervskunder mulighed for at tilgå vores velkendte møde- og servicekoncepter og samtidig have fleksibiliteten ved et kontorfællesskab.

Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell.

På spørgsmålet om hvorvidt samarbejdet med ordnung er afstedkommet som konsekvens af coronakrisen, siger Michael Hansen:

Vi har længe gået med disse overvejelser og samtidig tænkt, hvordan vi kan brede vores services yderligere ud til det dansk erhvervsliv. Coronakrisen har accelereret processen og gjort det endnu mere relevant. Vi kan se en tendens til, at danske virksomheder søger nye muligheder qua coronakrisen, når det gælder kontorfaciliteter og arbejdspladser. Vi tror på, at et kontorhotel på en attraktiv lokation og med vores prisvindende services bliver fremtiden for mange virksomheder.

Co-Work område på Comwell Portside. Foto: Henrik Olsen

Ny bydel perfekt til kontorhotel

ordnungs COO, Hauke Haas, ser et stort potentiale i de kommende kontorpladser på Comwells nye hotel og i Nordhavn som bydel.

Comwell Portside ligger i Nordhavnen som bebygges lige nu. Foto: Henrik Olsen

Det er blevet mere populært end nogensinde før at leje sig ind i kontorfællesskaber, både for små og store. Det er med til at frigive kapital, og samtidigt giver det virksomhederne mulighed for at skabe vidensdeling med de øvrige lejere. Den perfekte kontorbeliggenhed for virksomheden, der er på udkig efter nye kontorlokaler, afhænger af mange parametre. Branche, virksomhedens størrelse, økonomi, medarbejdere, ønsker til faciliteter og virksomhedens omdømme er blot nogle eksempler.

Comwells nye hotel er ikke alene et moderne storbyhotel, hvor der er kræset om indretning og atmosfære. Det er også placeret i en ny bydel, der bliver en af Københavns mest spændende i nær fremtid med et godt mix af boliger og virksomheder, rekreative områder, spændende liberale erhverv, god infrastruktur og kort afstand til metro. Oveni det får vores kunder Comwells velkendte brand, høje serviceniveau, madkoncept og omtanke for miljøet. Det appellerer til rigtig mange virksomheder og medarbejdere.

Hauke Haas, ordnungs COO.
Comwell Portside ligger 2 minutters gang fra den nye Metro station Orientkaj. Foto: Henrik Olsen

Mulighed for udvidelse af samarbejdsaftale

ordnung driver i dag 12 kontorhoteller rundt om i landet, hvor mere end 400 virksomheder lejer sig ind på daglig eller længerevarende basis. På Comwell Copenhagen Portside står ordnung for udlejning, indretning og dialog med kontorlejerne, mens Comwell sørger for IT, rengøring og sikkerhed. Med den nye og banebrydende samarbejdsaftale stiller begge parter sig åbne overfor at etablere kontorhotel på andre af Comwells hoteller i fremtiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *