Comwell sommermix. Klippekort med feriepriser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Comwell tilbyder 2 personer overnatning med morgenmad for kun 738 kroner. Tilbuddet gælder på 15 danske hoteller i kæden, der dermed er også har et tilbud til folk, der gerne vil tilbringe ferien eller en week-end i Danmark.

Comwell sælger klippekort med 5 klip for 3.690 kroner. Hvert klip gælder en overnatning for 2 personer i et standard værelse på kædens hoteller i Danmark. Og morgenmaden er naturligvis med i prisen. Du kan bruge klippene på 5 forskellige hoteller – eller alle 5 klip på et hotel. Du bestemmer selv.

Klippekortet gælder i 3 år – og det kan bruge det i sommerferien (5. juni – 30. august), week-ender, efterårs- og vinterferie. Klippekortet kan deles – så hvis du tager på week-end med et vennepar eller de store børn, kan du betale for 2 værelser med det samme klippekort.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til jeres ønsker.

Klippekortet kan bruges til en week-end med vennerne eller de store børn. Foto: Comwell

Hvis du ønsker en opgradering til et bedre værelse eller en ekstra opredning på værelset, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal blot betale for de ekstra ydelser, der ikke er med i klippekortet.

Comwell Roskilde. Foto: Comwell

Der er et begrænset antal værelser for ophold betalt med klippekort – og du kan derfor risikere, at der er udsolgt, når du vil reservere et værelse. Alle ophold betalt med klippekort skal reserveres via denne hjemmeside. Desuden kan klippekortet ikke benyttes på Comwell Kellers Park fredage og lørdage.

Klippekortet kan købes her, hvor du også kan læse de detaljerede regler. Hvis du er medlem af loyalitetsprogrammet Comwell Club, optjener du naturligvis den sædvanlige bonus på dit ophold.

De detaljerede regler

Comwell har disse detaljerede regler på selskabets hjemmeside:

Klippekortet kan bruges til en overnatning med stor morgenbuffet for 2 personer i standard dobbeltværelse i sommerferien i perioden den 5. juni til 30. august 2020 samt i weekender, efterårsferie og vinterferie 3 år frem. Der vil være et begrænset antal værelser til rådighed pr. hotel. Klippekortet kan ikke benyttes på Comwell Kellers Park fredage og lørdage.

For at anvende dette tilbud skal du:

  1. Købe Sommermix her på siden, hvor klippekortet bliver sendt til din e-mail efterfølgende.
  2. Booke dit ophold her på siden. Ved check-ud på hotellet skal du vise receptionen dit købte Sommermix klippekort.

Værd at vide, når du køber Sommermix klippekort:

Når du køber dit klippekort, opkræves kr. 3.690,- på dit betalingskort, svarende til fem overnatninger ifm. vores særlige Sommermix klippekort.

For at reservere en af overnatning med klippekort, skal du tilgå www.comwell.com/klippekort og reservere opholdet derigennem. Kun ved booking igennem dette link, kan klippekortet benyttes til afregning af opholdet.

Vi gør opmærksom på, at Sommermix-ophold med klippekortet skal garanteres med et betalingskort, hvilket er en lovmæssig sikkerhed for opholdet, bespisning i restaurant eller bar mm. Registreres opholdet med et debitkort, reserveres opholdsprisen (kr. 738,-) af kortudbyder i 30 dage. 

Et klip på Sommermix-klippekort dækker overnatning for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Ved overnatning for mere end 2 personer, eller ved opgradering af værelse, opkræves yderligere afregning separat på hotellet ved afrejse.

Forsidefoto er leveret af ComwellHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *