CashPoints bliver midlertidigt til Cashback

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har sammen med Bank Norwegian ændret i fordelene på dit Norwegian kort. Grundet den midlertidige lukning af optjeningen og brugen af CashPoints på Norwegian flyvninger og tillægsydelser, så kommer der en Cashback mulighed til dig nu.

Den globale COVID-19-pandemi og myndighedernes rejserestriktioner har påvirket store dele af vores liv det seneste år, og har desuden ændret den måde, vi både planlægger og gennemfører rejser på – i hvert fald i øjeblikket. Som et resultat af dette ved vi, at du ikke har haft mulighed for at anvende CashPoints, som du normalt ville have gjort.

CashPoints er sat på pause og nu kan du så få Cashback i stedet for.

Vi ønsker, at du fortsat får mest muligt ud af dit Norwegian-kort samt vores fordelsprogram, selvom det er anderledes tider. Derfor vil vi sammen med Bank Norwegian nu tilbyde dig muligheden for at vælge mellem cashback eller CashPoints-optjening på dit kort.

Kilde: Norwegian

Hvad er cashback?

Cashback er ganske enkelt penge, du får tilbage på køb, du foretager med dit Norwegian-kort. Vælger du Cashback, får du 0,5 % tilbage på dit almindelige kortbrug, og du kan anvende optjent Cashback til at betale af på fakturaen fra Bank Norwegian.

Hvordan kan det sammenlignes med CashPoints?

CashPoints har stadig den samme værdi som før. Ved at vælge CashPoints vil du fortsætte med at optjene 1 % CashPoints på køb med Norwegian-kortet. Indtil videre fjernes alle begrænsninger på optjening. Dvs. at du også optjener 1 % CashPoints på årligt forbrug over 75.000 kr. I tråd med informationen, vi sendte dig tidligere, vil optjening og anvendelse af CashPoints og Rewards på produkter og tjenester hos flyselskabet blive suspenderet, mens Norwegian gennemgår restruktureringen.

Hvad skal du gøre?

Cashback-optjeningen vil være tilgængelig indtil banken og Norwegian vurderer, at vi har en normalisering af rejsemulighederne.

Du mister selvfølgelig ikke CashPoints, du allerede har optjent, hvis du skifter, og du kan til enhver tid skifte tilbage til CashPoints-optjening, hvis du ønsker det.

Sådan ser det ud i Bank Norwegians app, hvor du kan vælge imellem CashPoints og Cashbank.

Hvis du vil fortsætte med at optjene CashPoints, behøver du ikke gøre noget. Hvis du vil skifte til cashback-optjening, kan du gøre det i Bank Norwegians app eller på Min Side hos Bank Norwegian.

Klik her for at få mere information om Cashback og CashPoints.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *