Her flyver SAS i foråret og sommer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS åbner 180 direkte ruter fra Skandinavien til Europa i forårets og sommerens trafikprogram. Det forudsætter dog at rejserestriktionerne lempes. Udover at genåbne en række ruter, lanceres flere nyheder som Stockholm-Barcelona, Oslo-Faro og København-Larnaca.

Efterspørgslen efter flyrejser lidt frem i tiden øges, især til varmere himmelstrøg. SAS indfører derfor flere afgange til en række populære rejsemål omkring Middelhavet. 

Selv om der i dag er strenge rejserestriktioner på grund af Covid-19, så er der håb om lempelser fremover som følge af en stigende grad af vaccinering og reduceret smitte i samfundet.

I takt med dette vil SAS også øge kapaciteten på alle indenrigsruter samt inden for Norden og til større byer i Nordeuropa for at imødegå en stigende efterspørgsel efter både fritids- og forretningsrejser.

Fakta om ruteprogrammet

 • SAS åbner 180 direkte ruter fra Skandinavien til Europa
 • SAS øger antallet af afgange til Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Roma og Athen
 • SAS åbner også nye ruter med afgange fra og med påske til:
  • Barcelona fra København, Oslo og Stockholm
  • Larnaca (Cypern) fra København og Stockholm
  • Chania (Kreta) fra København og Oslo
  • Faro (Algarve-kysten) fra Oslo

Mere fleksible alternativer

Fleksibilitet er vigtig for de rejsende, især nu hvor rejser er mere udfordrende end normalt. SAS har derfor indført mere fleksible ombookningsalternativer for at gøre det enklere for vores kunder.

Rejsende kan afbestille internationale rejse indtil 72 timer før afgang og få en SAS Travel Voucher, som er gyldig som betaling for alle SAS-destinationer.

For indenrigsrejser i Sverige, Norge eller Danmark tilbyder SAS gratis ombookning frem til 1 time før afgang for SAS Go Flex billetter.

SAS Plus billetter er både ombooknings- og refunderbare. Dette gælder både indenrigsrejser og internationale rejser.

Endvidere tilbyder SAS 24-timers fortrydelsesret, hvis de rejsende har bestilt rejsen igennem SAS.  Læs mere om SAS Flexible Booking
 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *