SAS opgraderer catering på deres olierute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har tidligere skrevet om det nye servicekoncept i SAS Business på langdistanceruter, som blev lanceret tidligere på året. Nu kommer der en ændring på SAS´ “olie rute” mellem Stavanger og Houston.

Ændringerne i service-konceptet på ruten Stavanger-Houston-Stavanger (SK951 / 952) trådte i kraft d. 1. maj 2015.

– Første servering er nu identisk med den, du får på de andre langdistance ruter. Der bliver først serveret en varm skål med nødder, to forretter at vælge imellem, samt en yderligere varm entreé, siger Peter Lawrance, der er ansvarlig for mad og drikke i SAS.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Derudover fjerner vi naturligvis alt af plast og alufolie, før passagererne får maden serveret. Servering nummer to, der kommer før landing vil dog blive serveret på en bakke, på grund af plads- og vægtudfordringer ombord. Siden Stavanger-Houston har en betydeligt længere rejsetid, end de andre amerikanske destinationer, vil måltid nummer to, være lidt større end på de øvrige ruter amerikanske ruter, fortsætter Lawrance.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Heldigvis er dette en klar forbedring af catering om bord, og jeg tror at det vil blive godt modtaget af passagererne på denne rute.

 

Originalt skrevet af Cecilie fra Bonusfeber.no



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *