Kæmpe devaluering på vej i Club Carlson programmet!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kæmpe devaluering på vej i Club Carlson programmet. Dette er dagens nyhed, hvor Club Carlson varsler med mange ændringer omrkring hvilke kategorier de enkelte hoteller skal tilhører fremover. Over 320 hoteller skifter kategori.

Sidste år indførte Club Carlson en ny højeste kategori, som gjorde at en bonusnat koster 70.000  point. Den 1. juni er resultatet at rigtig mange hoteller skifter en kategori op. Hvis et hotel går fra kategori 6 til kategori 7 er det reelt en stigning på 40% i antallet af point.

Denne stigning er et svært forståeligt skridt på en del hoteller. Især i Europa er det på mange steder mærkeligt. Vi har set kæder som Starwood reducere i Europa, men for eksempel Radisson Blu Hotel Madrid Prado stiger til kategori. Dette er i et land, som kæmper med økonomien og i andre programmer ser en reducering.

BF - Club Carlson - logo

Alene i Europa ændres over 120 hoteller deres kategori opad og kun godt 20 nedad. Der er dog et par lyspunkter, som kan udnyttes med fordel:

  • For børnefamilien ændres Radisson Blu Hotel at Disneyland Paris en kategori ned til til kategori 5, og dermed til 44.000 point per nat.
  • For dem der gerne vil have lidt sol eller dykke i Egypten, så ændres Park Inn By Radisson Sharm El Sheikh Resort og Radisson Blu Resort, Sharm El Sheikh også en kategori ned til kategori 2, og dermed til kun 15.000 point per nat.

Hele listen af ændringer kan ses her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *