SAS Point Bargains – Kom til Færøerne for 7.000 point!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kører løbende tilbud på deres bonusbilletter, og i denne omgang er det en helt speciel kampagne i anledning af EuroBonus 25 års jubilæum!

Har du point på din EuroBonus konto som venter på at blive brugt? Så kan det være en god ide at slå til nu! Der er nemlig tilbud på bonusbilletter til udvalgte destinationer i hele verden, og nogle er meget billige!

Færøerne

Et godt tilbud er helt klart til Færøerne! Her kan du komme til for blot 7.000 point for en returbillet i SAS GO (Economy) eller 15.000 point i SAS Plus (Premium Economy).

Det er SAS selv der flyver direkte fra København – en helt ny rute der blev åbnet i marts!

Europæiske storbyer

Har du lidt flere point på kontoen, kan du for eksempel købe dig en weekendtur til en af de europæiske storbyer, der er på tilbud. Byerne er Berlin, Düsseldorf, Gdansk, Helsinki og London – Disse kan alle fås til blot 14.000 point for en returbillet i SAS GO eller 21.000 point i SAS Plus. Dog med undtagelse af London, som koster 21.000 point i SAS GO eller 35.000 point i SAS Plus.

Washington DC

Drømmer du om at komme endnu længere væk? Så er Washington også på tilbud! Du kan få en returbillet hertil, i SAS GO for blot 42.000 point, eller du kan flyve på SAS Plus for 56.000 point!

Betingelser

Du skal booke senest d. 16/4-2017, og dine flyvninger skal foretages imellem d. 23/10-2017 og d. 13/3-2018.

Alle priser er eksklusiv skatter og afgifter, som skal betales oveni billettens pris.

Klik her for at komme til tilbuddet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *