Hvilket hotel i London giver mest værdi for pengene? Jeg har et godt bud!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har du nogensinde overvejet hvilket hotel i London der giver mest værdi for pengene?

Denne artikel er ment mere som et åbnings bud end et endegyldigt svar (der er utrolig mange faktorer der spiller ind, når man skal beregne “værdi”), men jeg synes det er en seriøs kandidat jeg vil dele med jer: Ibis London Excel Docklands!

Ibis London Excel Docklands – mest værdi for pengene i London?

Nu sidder du måske og tænker, at min hjerne er smeltet sammen i min ever efter at finde den bedste rejse deal, men tillad mig at forklare, for jeg synes faktisk jeg har en god sag (alternativt er det virklig rablet for mig – uanset hvad så lad mig det vide i kommentarfeltet!).

Er det et godt hotel?

Ja – men husk at det handler om værdi, ikke luksus. Med det sagt, har jeg stadig nogle minimumskrav et hotel skal overholde uanset prisen: Renlighed, sikkerhed, komfort, vedligehold, anstændig service, god beliggenhed og forbindelse til transportmuligheder og så videre.

Dette Ibis hotel levere i den grad på alle ovennævnte parametre.

Komfort

Den nye standard for Ibis brandet er virkelig i orden og Excel Dockslands hotellet er ingen undtagelse. Værelserne har en rimelig størrelse og vores havde en fin udsigt over floden.

Sengene er meget komfortable og rengørings- og vedligeholdelses niveauet af både værelse og fælles områder var godt.

Og jeg tør næsten ikke sige det, men lobby/bar/cafe området er faktisk også ret stilfuldt!

Serviceniveau

Alt personale vi havde kontakt med var venlige – og de var fantastiske overfor min søn, hvilket hjælper en del i forhold til at vinde min sympati.

Beliggenhed

Hotellet ligger blot to minutters gang fra Emirates Cable Car (en sjov oplevelse og belejligt hvis man skal til O2 Arena) og naboen er Excel Centre. Der er cirka to en halv kilometer til London City Airport og det tager cirka 30 minutter at komme ind til det centrale London med Dockland Light Railway (DLR) eller undergrundstog (Tube).

Så fortæl mig om pengene…

Åh ja, det er billigt – ofte MEGET billigt!

Standard priser begynder ved cirka DKK 450 – 550, hvilket er ok, men ikke fantastisk.

Tricket er at du via Accor´s strålende “Happy Mondays” tilbud, ofte kan booke hotellet til kun DKK 225 per nat. Husk at “Happy Mondays” tilbudene nu også gælder på hverdage!

Vent et øjeblik, det her er London, Happy Mondays koster normalt DKK 360, ikke DKK 225?

Det er korrekt i forhold til andre Ibis hoteller i London, men Ibis Excel Docklands sælges til DKK 225 – og det er derfor jeg synes hotellet giver suverænt mest værdi for pengene i London.

DKK 225 per nat for et komfortabelt, moderne hotel i London (med gode transportmuligheder til resten af byen) er fantastisk!

Andre Accor hoteller som er tilgængelig via Happy Mondays, som for eksempel Ibis Blackfriars og Ibis Kings Cross er også gode muligheder, men koster typisk DKK 360 per nat (hvilket selvfølgelig også er en god pris, afhængig af hvor London du ønsker at bo).

Der er også meget der taler for Novotel Blackfriars  (til DKK 550 per nat når det findes på Happy Mondays listen), primært fordi det har en pool.

Konklusion

Er Ibis Docklands Excel virkelig det hotel der giver bedst værdi for pengene i London?

Hvis du kan få det til DKK 225 per nat (og det er ofte muligt), så har jeg meget svært ved at se hvem der kan slå det. Men tøv endelig ikke med at skrive nedenfor, hvis du har andre kandidater.

 

Oprindeligt udgivet af The Real Daddy på InsideFlyer.co.uk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *