SAS i positiv ændring af billetstruktur til USA og Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige offentliggjort at de per 19. februar ændre deres pristruktur på deres billetter til USA og Asien.

Ændringen i prisstrukturen er overordnede set positiv da de indfører muligheden for at ændre deres billigste billetter i SAS Go (økonomi). Dette er i øjeblikket ikke muligt. Der kommer et gebyr på EUR 120,- eller godt dkk 894,- for at lave ændringerne på disse billetter.

Dette er godt nyt for alle der rejser på disse billetter da man hidtil har været låst og risikere at miste billetten hvis man ikke kan tage afsted. Der er mange der rejser på ferie på disse billige billetter og disse købes oftes lang tid i forvejen og netop med denne ændring bliver det muligt for et mindre beløb at kunne ombooke og dermed ikke at miste hele billettens værdi.

På de lidt dyrere billetter af typen SAS Go Flex bliver de muligt at ændre eller afbooke uden gebyr. Dette er i dag kun muligt mod et gebyr.

Disse ændringer ses som en klar satsning mod de fritidsrejsende som i dag søger mod andre selskaber som SAS konkurrerer med. Et af dem er Norwegian som i lang tid har haft mulighed for at ombooke deres billigste billetter (oftes til cirka 2.000,- for en tur/retur til New York).

Det er selve billetklassen på ens billet der er bestemmende for  hvilke regler der gælder. Så på sin SAS Go billet er der forskellige billetklasser som består af et bogstav og dette viser  hvordan ens muligheder er. Nedenstående oversigt viser dette (på vores forum kan man stille spørgsmål om man har brug for hjælp til dette tiltider lidt “kryptiske” område):

BF - SAS - Ny billetstruktur - FEB14 - 01

Så ud fra ovenstående er billetter i SAS Go til USA eller Asien (Long Haul) som kræver et gebyr at ændre prisklasserne Q, W, U, V, K, L og T og dem som ikke vil koste noget er SAS Go Flex i prisklasserne E, M og H.

Dette tiltag ser vi på Bonusfeber som et klart tegn på at dette segment er noget SAS også gerne vil satse på i fremtiden. Vi mener at det er en positiv ændring over for den rejsende at det er muligt at ændre billetten, da man oftes booker disse lang tid i forvejen. Det er dog forsat ikke muligt på de billigste billetter i SAS Go (prisklasserne Q, W, U, V, K, L og T) at få refunderet billetterne selv mod et gebyr. Dette ville være det skridt man kunne tage for at 

[box style=’info’]

Læs mere om ændringer på vores forum hvor der er flere detaljer om det praktiske i ændringen
[/box]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *