SAS og Rejsekortet går sammen og tilbyder indenrigsflyvninger alene ved brug af Rejsekort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag har SAS offentliggjort at de går sammen med Rejsekortet og tilbyder dig at bruge dit rejsekort som boarding kort og flyve mellem de danske byer.

(Vi skal gøre opmærksom på at denne artikel var i anledningen af 1. april og derfor ikke sand. SAS har ikke offentliggjort noget omkring et nyt samarbejde med Rejsekortet).

SAS fremlagde i dag et nyt samarbejde med Rejsekortet. Det betyder at kunderne kan gå direkte igennem sikkerhedskontrollen og ud til gaten, alene ved brug af et Rejsekortet som boarding kort.
SAS lagde vægt på at du med dit personlige Rejsekort allerede er identificeret, da du har registreret dig med CPR-nummer og betalingsinformationer. Eneste krav er derfor at du har lavet en såkaldt “Tank-Op aftale” på dit Rejsekort så pengene kan trækkes automatisk for billetten.

Vil du bruge dit Rejsekort til at flyve mellem de danske byer, så skal du kontakte Rejsekortet og bede om et SAS Rejsekort. Så får du et lille SAS logo på dit nye kort, hvilket giver dig mulighed for at bruge det som boarding kort i lufthavnen.

Prisen for turen er sat som en fast pris afhængig af tidspunktet på dagen og ruten. Så en afgang i “rush hour” om morgen og om eftermiddagen vil koste mere end den mindre travle afgang midt på dagen. Der er på hver afgang afsat et antal pladser til de som rejser på Rejsekortet.

Du kan finde priserne på SAS hjemmesiden.

SAS fortæller om det nye samarbejde at:

Vi ser det som endnu et skridt i den rigtige retning, da vi nu bliver endnu mere digitale og giver vores indenrigskunder den ultimative frihed. Der skal ikke bruges tid på at forudbestille din billet eller have et boarding kort klart. Alle med et Rejsekort kan tage afsted når de vil.

Vi sørger for at du kan komme med, hvis der er pladser tilbage, og i de få situationer hvor alt er optaget, vil du have prioritet på afgangen efter. Helt på samme måde, som hvis du rejser med tog eller bus mellem landsdelene.

Senere på året vil de nye SAS EuroBonus medlemskort også være klar til brug som Rejsekort for de danske medlemmer. Du optjener derfor også SAS EuroBonus point på alt forbrug på dit SAS EuroBonus Rejsekort.

Hvordan gør du i lufthavnen?

Lad os tage udgangspunkt i ruten mellem København og Aalborg.

Når du kommer til Københavns Lufthavn, så går du ind via SAS Fast Track i Terminal 3. Der vil du blive mødt af en af de kendte standere med “Det blå punkt”.

Rejsekort standeren eller Det blå punkt, som det også kaldes, skal du bruge for at komme igennem sikkerhedskontrollen og igen for at komme ombord på flyet.

Så fører du rejsekortet hen til standeren og laver et “Check Ind”. Det giver dig så adgang til Fast Track. I selve gaten laver du endnu et “Check Ind” og systemet ved nu hvilken rute du er på.

Rejsekort standeren eller Det blå punkt som det kaldes, skal du bruge inden du forlader bagageområdet i lufthavnen.

Når du ankommer i Aalborg og er kommet ud af flyet, så forsætter du til bagageområdet. Der vil du finde en stander, hvor du kan “Checke Ud”. Og således er din rejse færdig og du har betalt for din billet mellem København og Aalborg.

Hvornår starter det og hvor?

Det starter den 1. juni 2017 og i første omgang bliver det mellem København og Aalborg. Dette er i dag en pendlerrute og har mange daglige afgange. Så det er en perfekt rute at teste det på. Aarhus og Billund kommer ifølge planen på i løbet af juli måned.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *