Køb AAdvantage miles med op til 77% bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hos American Airlines får du midlertidig en bonus når du køber miles. Du kan få op to 115.000 miles med denne kampagne. I denne artikel ser vi om det kan betale sig.

Flere miles = mere bonus

Du får bonus fra køb af 6.000 miles. Desto flere miles du betaler for, jo mere bonus du får i forhold til det købte antal. Ved køb af 150.000 miles (som er det maksimale antal) får du hele 115.000 miles, eller 77%, i bonus.

I tabellen kan du se hvor mange bonusmiles du får:

Tabellen over bonus køb

Ved køb af de det højst tilladte antal miles er prisen per mil $ 0,0167, hvilket må siges at være en god pris. Ved købe af færre antal miles er prisen per mil relativt højere. For eksempel ved køb af 62.500 miles er prisen $ 0,0189. Ikke så mærkeligt eftersom prisen uden bonus normalt er $ 0,03 per mil.

Kampagnen løber til den 13. april. Du kan købe miles på denne side hos American Airlines.

Er det en god ide?

Om det er en god ide at købe miles er forskelligt fra situation til situation. Hvis du i forvejen måtte have planer om at tilkøbe miles, er det selvfølgeligt en rigtig god timing. I andre tilfælde afhænger det af dine rejseplaner.

Hvis vi tager som eksempel en afslappende ferietur i business class til Malé, starter priserne fra lidt over 18.000 kroner. Hvis du vil betale rejsen med miles, skal du købe 85.000 miles som koster $1622,50, eller DKK 1123,-. Dertil kommer brandstof- og andre tillæg, men sandsynligvis ville det være billigere at købe miles. Der skal selvfølgeligt også være awardpladser på de rigtige afgange.

København til Maldiverne som eksempel

Der er en del andre ruter hvor det ikke kan betale sig at købe miles for at betale for billetten. For eksempel vil en business class returbillet til Singapore med Qatar Airways koster lidt over DKK 15.000,-, mens det ville koste godt DKK 20.000 at købe nok miles for hele billetten.

Konklusion

Det er slet ikke en dårlig kampagne fra American Airlines. Prisen per mil kan være ret lavt når du benytter dig af tilbudet. Om det er interessant for dig, afhænger af hvor du vil rejse hen. Det kan betale sig at sammenligne priser i kroner og øre med prisen for at købe nok miles. Du kan altid få gode råd på vores forum.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Sander de Jonge fra vores søsterside Insideflyer.nl

Kommentarer

  1. Glenn siger

    Der skal også tages med i regnestykket at dersom man køber en business-ticket, får man også messer af bonuspoints.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *