SAS vil sælge dig et tomt midtersæde i SAS Plus på nettet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været en godt bevaret hemmelighed, at du kan betale for at få blokeret midtersædet i SAS Plus, snart skal du kunne købe det på nettet.

Du har længe kunnet købe dig til et frit midtersæde hvis du har en billet i SAS Plus, men så har du skulle ringe til kundeservice hvor de lagde en manuel blokering af et sædet ind. Flyttede du dig efter dette, fulgte blokeringen dog ikke med dig som person.

I et interview med med Dantorp Aviation fortæller kommerciel direktør i SAS, Eivind Roald, at vi snart kan få muligheden for at købe et frit midtersæde på nettet. SAS Plus inkluderer allerede fast track, loungeadgang, mad og drikke ombord og flere bonuspoint.

Sædeblokering er et IT-problem

På spørgsmålet om hvorfor de ikke allerede blokerer midtersædet i SAS Plus på short haul svarer Roald følgende:

Seatblock er et IT-problem for os.Vi arbejder med det, men vi kan ikke sige nøjagtigt hvornår det kommer. Du kan i dag blokere midtersædet ved at ringe til kundeservice og betale for det. Vi håber på at vi finder på et system hvor du kan købe dette på netter. Vi ved ikke akkurat hvornår det kommer, men det er ikke på toppen af prioriteringslisten.

Ingen sædeblokering i SAS Go

Denne muligheden vil Eivind Roald ikke introducere i økonomi og uddyber det på følgende måde:

Antageligvis ikke. Vi har heldigvis mange kunder som vil flyve med SAS, så kabinefaktoren er høj, så jeg ser ikke for mig at vi vil tilbyde dette i SAS Go.

Sædeblokeringen er allerede standard hvis man køber business-billetter hos blandt andet British Airways og Lufthansa.

Roald siger også at der vil blive annonceret flere spændende koncepter i SAS Plus de næste måneder. Så her får vi at se, både om, og hvornår det faktisk kommer.

Oprindeligt udgivet af Jørgen Upsaker på InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *