SAS sætter priserne ned på ungdomsbilletter i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS sænker priserne for unge under 26 år på rejser i Danmark.

Priserne på de nye rabatterede indenrigsbilletter bliver fra 299 kr per vej og gælder i hele Danmark. Det bliver en besparelse på op til 50 procent.

299 kroner for en enkeltbillet fra for eksempel Aarhus – København. Så billigt kan det blive at flyve med SAS fremover, hvis man er under 26 år. Tidligere har det kostet mellem 499 og 599 kroner for at flyve fra et sted i Danmark til et andet.

Mariam Skovfoged, pressechef i SAS udtaler:

Vi vil også gerne have fat i de unge rejsende på indenrigsruterne, og derfor sætter vi priserne ned. Med priser fra 299 kroner per vej er vi et godt og hurtigt alternativ til andre transportformer

Hurtigere til oplevelser

Fra i dag kan man flyve med SAS på alle indenrigsdestinationerne til de nye priser. Det gælder både til og fra Billund, Aalborg, København og Aarhus. De billige billetter er også for at sætte ekstra fokus på indenrigsflyvningerne, hvor SAS er det flyselskab med flest afgange og destinationer.

Miriam Skovfoged siger videre:

Det er en nem og hurtig måde at rejse på, så hvis man skal for eksempel skal til koncert i København eller i Aarhus, så kan man hurtigt komme frem og samtidig spare point op via vores bonusprogram. Så kan man også bruge point på at komme billigere afsted til nogle af vores andre destinationer, for eksempel til en forlænget weekend med vennerne til en europæisk storby eller strand.

Fra marts måned øger SAS også sine flyvninger mellem Aarhus og København fra 8 til 10 daglige flyvinger.

Læs mere på sas.dk/ungdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *