SAS: Spil skak mod Magnus Carlsen i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har indgået et globalt samarbejde med verdensmesteren i skak, norske Magnus Carlsen, og hans selskab Play Magnus A/S.

Dette samarbejde vil bidrage med at realisere Magnus Carlsens vision om at udbrede skakspillet til den brede befolkning. Samtidig giver det SAS rejsende en unik mulighed for at spille mod verdens bedst rangerede spiller.

Som en del af samarbejdet er SAS stolte af at kunne lancere spillet ‘Play Magnus’ ombord på alle SAS’ langrutefly – som alle er opgraderet med det nyeste underholdningssystem.

SAS er et af få selskaber med WiFi ombord på alle sine langdistancefly (pånær deres leasede fly til/fra Boston red.), og passagerer i alle klasser vil have muligheden for at spille skak ombord på flyet via Play Magnus spillet. Passagerne kan spille mod Magnus på vidt forskellige niveauer, fra da Magnus var 5 år og helt op til i dag som verdensmester.

Langdistance-skak mod Magnus

Passagerer på langdistanceflyvninger vil også blive præsenteret for en introduktionsvideo gennem underholdningssystemer, hvor Magnus Carlsen udfordrer passagerer til at spille mod ham. I tillæg til dette, har Magnus Carlsen lavet en serie på 6 afsnit med vejledninger, som også vil være tilgængeligt i underholdningssystemet. Vejledningerne vil indeholde en række tips om hvordan man kan blive en bedre skak-spiller og er en god måde for passagerne at fremme deres niveau på.

Vi ser en videre innovativ udvikling på konceptet som ikke blot giver vores rejsende mulighed for bare at spille mod hinanden på samme fly, men også med andre passagerer ombord på alle andre SAS fly i luften på samme tid, 

Eivind Roald, koncernsdirektør og CCO i SAS

SAS underholdssystemet er der for passagernes tilfredshed, og bliver derfor konstant opdateret med nye og interessante film, musik, TV-serier og spil. SAS har som mål at kunne tilbyde noget til en hver smag. I tillæg til Play Magnus spillet, vil det også være muligt at se dokumentaren om skak-verdensmesteren. Filmen har det passende navn “Magnus” og blev godt modtaget i Norge da den blev udgivet i de norske biografer i efteråret.

Play Magnus

Play Magnus er glade for at SAS deler vores lidenskab for innovation og at SAS gennem dette samarbejde tager aktiv del i vores mission om at bruge skak som en morsomt værktøj til at gøre verden til et smartere sted. Magnus er en hyppigt rejsende, og og bruger mange timer på langdistance-flyvninger enten på at sove eller til at spille skak. Nu er det op til alle andre ‘frequent flyers’ at udfordre ham, siger Kate Murphy, administrerende direktør i Play Magnus A/S

Kilde: SAS

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra InsideFlyer.no Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *