Emirates tilbyder nu en ægte Bento Boks på deres flyvninger til Japan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er på Emirates flyvninger mellem Dubai og Haneda, Narita og Kansai i Japan at det nu er muligt at få en ægte japansk gourmetoplevelse i både Business Class og First Class.

For rejsende i Business Class er det muligt at få en ægte Bento Boks og for rejsende i First Class er det nu muligt at prøve en traditionel Kaiseki menu.

Et udvalg af de nye japanske menuer som Emirates nu tilbyder mellem Dubai og Japan.
Et udvalg af de nye japanske menuer som Emirates nu tilbyder mellem Dubai og Japan.

Det er et samarbejde mellem Emirates og Gate Gourmet i Japan.

First Class

En Kaiseki menu er et “multi course haute cousine”. Det er ligesom Bento boksen et meget traditionel måltid og er oprindeligt et simpelt måltid, som blev serveret i forbindelse med en te ceremoni.

I dag bliver en Kaiseki menu serveret hurtigt efter hinanden for at sikre at friskheden i råvarerne og deres kvalitet bibeholdes. De forskellige retter er inspireret af farver og former fra naturen såsom skoven, bjergene, øer, blomster, træer og blade.

Emirates beskriver brugen af en Kaiseki menu således:

Today, Kaiseki is enjoyed on special and celebratory occasions and served in specialised restaurants and at Ryokans (Japanese-style inn)

Business Class

Bento boksen, som tilbydes for rejsende i Business Class er blevet designet så den passer perfekt til at blive spist i 10 kilometers højde. Dette måltid har en historie på over 1000 år og er en bestemt måde at anrette og spise et frokostmåltid på.

Emirates beskriver det således:

The aesthetics of the lunchbox, the texture of the food in each section of the box, demonstrate the “kodawari” or dedication of the maker and the skill in preparation and artistic presentation.

Begge menuer bliver serveret i helt specielt service, som er designet af den berømte japanske Noritake. Dette er gjort for at sikre at den autentiske japanske oplevelse er 100% gennemført.

Emirates er det første flyselskab som tilbyder en Kaiseki menu.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *