SAS starter rute til Toronto fra København og Stockholm med deres Airbus A321LR

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS udvider sit netværk i Nordamerika og starter nu direkte ruter til Toronto fra København og Stockholm. SAS vil operere tre ugentlige afgange fra København og fire ugentlige afgange fra Stockholm, med helt nye A321LR-fly. Den første flyvning finder sted i dag den 2. juni fra København til Toronto og første flyvning fra Stockholm-Arlanda finder sted i morgen. 

Toronto er den fjerdestørste by i Nordamerika og et internationalt forretnings- og finanscentrum; en sand verdensby, med en bred vifte af oplevelser. De rejsende kan nyde alt fra sports- og kulturbegivenheder til storslåede, udendørs landskaber omkring de store søer.

SAS CEO Anko van der Werff og CEO i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye. Foto: BongoPlanes

Vi er glade for at forbinde Canada og Skandinavien og flyve til Toronto med vores nyeste generation af fly, som er ideel til denne rute.Brugen af A321LR betyder, at vi kan forbinde endnu flere dele af verden, og det passer perfekt til det skandinaviske marked og de nye rejsemønstre til og fra regionen.

SAS sigter mod at være global leder inden for bæredygtig luftfart. Med vores indfasning af nye, brændstofeffektive fly, såsom A321LR, har vi nu en af Europas mest moderne flyflåder. Dette topmoderne fly vil give vores kunder en endnu mere behagelig, komfortabel og bæredygtig måde at rejse på,” fortsætter van der Werff.

Anko van der Werff, President & CEO, SAS.

Toronto-ruterne vil blive betjent i en treklasses konfiguration med 157 sæder: 22 sæder i SAS Business, 12 sæder i SAS Plus (premium economy) og 123 sæder i SAS Go (economy).

Alle dagens passagerer fik lidt kage inden afgang. Foto: BongoPlanes

I sommersæsonen vil SAS flyve til i alt syv destinationer i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. og Toronto.

Tidsplan til og fra Toronto:
København-Toronto: Tirsdag, torsdag og lørdag
Toronto-København: Mandag, onsdag og fredag
Stockholm-Toronto: Mandag, onsdag, fredag og søndag
Toronto-Stockholm: Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Forsidefoto: Besætningen til første tur til Toronto og SAS CEO Anko van der Werff – taget af BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *