Icelandair fejrer 10 år i Billund, med et legofly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I 2021, kunne Icelandair fejre 10 års Jubilæum på sæsonruten til Billund. Men grundet Covid-19, kunne Icelandair ikke markere dagen, og nu har det islandske selskab, valgt at fejre de 10 år på en lidt utraditionel, men corona sikker måde.

En 10 års dag, for en rute, er en stor begivenhed. Det er også en begivenhed, som mange selskaber, plejer at fejre på den ene eller på den anden måde. Men i dette tilfælde, da Icelandair i 2021, kunne fejre 10 år, til Billund, var verden præget af Covid-19, pandemien.

Dette fik Icelandair til at tænke i kreative baner, og det endte med at fejringen, af ruten til Billund, blev markeret, i den bedste forstand af hvad Billund er nok er mest kendt for. Nemlig, Lego.

Icelandair hyrede 2 talentfulde, unge mænd, som fik til opgave, af at bygge et Boeing 737, i netop Lego, og resultatet af dette fly, kan du se i Frederiksberg Centret i København, fra nu og den næste uge frem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *