KLM fløj uden passagerer lørdag aften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lørdag aften, måtte KLM tage en drastisk beslutning grundet udefrakommende forhold.

KLM, er det selskab der i øjeblikket har store problemer. Problemerne er dog ikke selskabets egen skyld, men det skyldes kaos i blandt andet blandt medarbejderne i Amsterdam Schiphol.

Amsterdam Schiphol, har i et par måneder efterhånden været præget af store uroligheder. Manglende medarbejdere i blandt andet sikkerhedskontrollen, renovering af den ene bane der er trukket ud, samt ugunstige vejrforhold har sat sine spor med både aflysninger på visse flyvninger, og store forsinkelser på mange andre flyvninger.

Kulminerede Pinselørdag

Lufthavnen i Amsterdam har i efterhånden lang tid opfordret rejsende fra Amsterdam til at møde op i lufthavnen cirka 3 en halvtime før flyafgang. Lørdag aften kulminerede det hele dog og terminalerne i Amsterdam, var blevet overfyldte og derfor måtte KLM træffe en straks beslutning, som gik ud over flere hundrede hvis ikke flere tusinde passagerer.

KLM tog beslutningen om at flyve tom fra flere europæiske byer og tilbage til Amsterdam. Denne beslutning resulterede i at passagerer måtte se til imens deres fly bare tog afsted foran næsen på dem.

Ligeledes blev 2 ruter fra Skandinavien ramt af denne beslutning. De 2 ruter der blev ramt, var aftenafgangene fra henholdsvis Bergen og Trondheim, og tilbage til Amsterdam.

Politiet måtte spærre terminal 5 i Stockholm

Det er ikke kun Amsterdam, der er hårdt ramt af mangel på personale i lufthavnene. I Stockholm måtte det svenske politi, i en kort periode sørge for at ingen fik adgang til lufthavnens terminal 5, idet at terminalen blev overfyldt. Også i Gatwick ved London var den gal. I Gatwick blev der lørdagen igennem aflyst hele 22 ankommende fly, samt yderligere aflyst 25 afgående fly.

Også problemer Søndag.

Det er ikke kun lørdag, at KLM havde Problemer. Søndag står hele 38 afgange til at være aflyst på følgende destinationer:

Aalborg, Basel, Barcelona, Bergen, Berlin (2), Beograd, Bruxelles (2), Bremen, Bordeaux, Frankfurt, Genoa, Hamborg (3), Kristiansand, København, London City, Luxembourg (2), Lyon (2), Madrid, Manchester, Newcastle, Nice, Norwich, Nürnberg, Oslo (2), Paris, Prag, Rom, Stuttgart, Vienna, Warszawa.

(Forsidefoto: Claus Madsen/BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *